ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Πέρεθ υπερασπίστηκε τον Μουρίνιο

Ο Πέρεθ υπερασπίστηκε τον Μουρίνιο

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, πήρε θέση για τις επιθέσεις των παικτών της Μπαρτσελόνα στον Ζοζέ Μουρίνιο. Τι σχολίασε για τον πρώτο μπασκετικό τελικό.

Ινιέστα και Τσάβι σε πρόσφατες δηλώσεις τους υποστήριξαν ότι η παρουσία του Ζοζέ Μουρίνιο έκανε κακό στον ισπανικό ποδόσφαιρο.

"Τους κατανοώ που του επιτέθηκαν", ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Φλορεντίνο Πέρεθ στην MARCA TV όταν ρωτήθηκε για το θέμα.

"Στα τελευταία πέντε παιχνίδια μεταξύ μας, δεν έχουν κερδίσει κανένα. Αυτό που η Μπαρτσελόνα κέρδιζε κάθε παιχνίδι με την Ρεάλ, τελείωσε με τον Μουρίνιο. Αλλά το να επικρίνεις τον αντίπαλο όταν δεν κερδίζεις, δεν είναι μια καλή στρατηγική", εξήγησε ο πρόεδρος της "βασίλισσας".

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ επανέλαβε στη συνέχεια, σχετικά με τον προπονητή, ότι θα ασχοληθούν με την περίπτωση του Κάρλος Αντσελότι εφόσον μείνει ελεύθερος από την Παρί.

"Η Ρεάλ θέλει πάντα τους καλύτερους. Και η Τότεναμ είναι ένα φιλικό σωματείο, αλλά πρώτα πρέπει να κλείσουμε τεχνικό", ήταν η απάντηση για τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Τέλος πήρε θέση και για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα μετά τη διαιτησία του πρώτου τελικού στο μπάσκετ σχολιάζοντας ειρωνικά πώς "είναι γνωστό ότι η Μπαρτσελόνα είναι ο καλός και η Ρεάλ ο κακός της ιστορίας".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ