ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Μπέιλ μιμήθηκε τον... Λίνεκερ!

Ο Μπέιλ μιμήθηκε τον... Λίνεκερ!

Το πρώτο χατ-τρικ του Γκάρεθ Μπέιλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης είχε... άλλη χάρη καθώς έγινε μόλις ο 2ος Βρετανός που πετυχαίνει κάτι τέτοιο στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Συγχαρητήρια μέσω Twitter από τον Γκάρι Λίνεκερ που άνοιξε το... δρόμο πριν από 26 χρόνια.

Αυτό και αν ήταν εντυπωσιακό χατ-τρικ... Ο Γκάρεθ Μπέιλ σημείωσε το πρώτο του χατ-τρικ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης σκοράροντας τρις κόντρα στη Βαγιαδολίδ και έγινε ο δεύτερος παίκτης από τη Μεγάλη Βρετανία που σημειώνει τρία γκολ σε ένα ματς ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο πρώτος ήταν ο Γκάρι Λίνεκερ στις 31 Ιανουαρίου 1987, με τον σπουδαίο Άγγλο επιθετικό να έχει βρει τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου", στο "Clasico" της σεζόν 1986-87 με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Λίνεκερ είχε παραβιάσει την εστία της "βασίλισσας" στο 2ο, 5ο και 47ο λεπτό, με τη Ρεάλ να καταφέρνει πάντως παρά την ήττα εκείνη να φτάνει στο τέλος της σεζόν στην κατάκτηση του τίτλου, του δεύτερου από τους πέντε συνεχόμενους που πήρε εκείνη την περίοδο.

Ο Μπέιλ μιμήθηκε τον... Λίνεκερ!

Το κοινό στοιχείο των δύο παικτών ήταν πως το κατάφεραν στην πρώτη τους χρονιά στην Ισπανία, με τον Μπέιλ να χρειάζεται ωστόσο μόνο 13 ματς για να το πετύχει έναντι των 28 του Λίνεκερ.

Ο Λίνεκερ είχε ολοκληρώσει εκείνη τη σεζόν με 20 τέρματα για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα ενώ ο Μπέιλ από την πλευρά του έφτασε τα 7 με τη Ρεάλ.

"Συγχαρητήρια στον Γκάρεθ Μπέιλ που έγινε μόλις ο δεύτερος Βρετανός παίκτης στην ιστορία που σκοράρει χατ-τρικ στη La Liga", έγραψε στη σελίδα του στο Τwitter ο παλαίμαχος Άγγλος άσος.

Πηγή: As

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ