ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Κριστιάνο καλύτερος από... 14 ομάδες της Πριμέρα!

Ο Κριστιάνο καλύτερος από... 14 ομάδες της Πριμέρα!

Μόνος του και όλοι τους! Διαβάστε για την εκπληκτική επίδοση του Κ.Ρονάλντο ο οποίος με 10 γκολ στις πρώτες 6 αγωνιστικές έχει το "πάνω χέρι" απέναντι στα 2/3 των ομάδων της La Liga!

Ακούγεται ίσως απίστευτο είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό: ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετράει ήδη 10 γκολ στις έξι πρώτες αγωνιστικές και όπως επισημαίνει η μαδριλένικη "As" μέσω της διαδικτυακής της έκδοσης, έχει πετύχει μέχρι στιγμής περισσότερα τέρματα από 14 ομάδες που συμμετέχουν στη φετινή La Liga.

Οι μόνες ομάδες που έχουν πετύχει περισσότερα τέρματα από τον σούπερ σταρ της Ρεάλ είναι οι τρεις πρώτες του βαθμολογικού πίνακα, Μπαρτσελόνα (17), Ατλέτικο Μαδρίτης (11) και Βαλένθια (13) όπως και η 6η Θέλτα (11), ενώ η Ράγιο Βαγεκάνο έχει ακριβώς 10!

Το εντυπωσιακό είναι πως ο CR7 μετράει 10 γκολ σε μόλις 5 ματς μιας που απουσίασε από τον αγώνα με τη Σοσιεδάδ στο "Ανοέτα" (τραυματίας) και σκοράρει κατά μέσο όρο κάθε 36 λεπτά που αγωνίζεται, με τον 2ο σκόρερ του πρωταθλήματος Νειμάρ να έχει 6 γκολ (σκοράρει ένα γκολ ανά 48 λεπτά) και τον 3ο Μέσι να μετράει 5 γκολ (ένα κάθε 108 λεπτά).

Στις δύο προηγούμενες σεζόν είχε 6 γκολ στο αντίστοιχο διάστημα, το 2011-12 είχε επτά γκολ στα πρώτα 6 ματς και το 2010-11 τρία, ενώ στην πρώτη του σεζόν στους "μερένγκες" ξεκίνησε με 5 γκολ στις πρώτες 4 αγωνιστικές αλλά στη συνέχεια είχε έναν σοβαρό τραυματισμό που τον έθεσε νοκ-άουτ μέχρι την 12η αγωνιστική.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φτάνει τα 10 γκολ στο "Μαδριγάλ":

Τα τέσσερα γικολ του Κριστιάνο κόντρα στην Έλτσε:

Το χατ-τρικ του Πορτογάλου με τη Λα Κορούνια:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ