ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο καυγάς του ρέκορντμαν Μουρίνιο!

Ο καυγάς του ρέκορντμαν Μουρίνιο!

Επεισοδιακό ήταν το τρίτο ημίχρονο του Σπόρτινγκ Χιχόν-Ρεάλ, με τον Ζ. Μουρίνιο να εύχεται στους Αστουριανούς να πέσουν στη δεύτερη κατηγορία και τον Μανουέλ Πρεθιάδο να απαντά με... μπουκάλι προς το πούλμαν της "βασίλισσας"! Κορυφαίος "ρούκι" της Πριμέρα Ντιβισιόν ο Μουρίνιο, πήρε το ρεκόρ από τον Γουαρδιόλα.

Το ότι οι Ζοσέ Μουρίνιο και Μανουέλ Πρεθιάδο δεν τρέφουν τα ομορφότερα αισθήματα ο ένας προς τον άλλο είναι κάτι που φρόντισαν να το δείξουν τις παραμονές του Σπόρτινγκ Χιχόν-Ρεάλ Μαδρίτης, όμως όσοι νόμιζαν πως η κόντρα τους θα τελείωνε μετά τον αγώνα διαψεύστηκαν πανηγυρικά.

Και αυτό γιατί μετά την αναμέτρηση στο "Χοσέ Ρίκο Πέρεθ" που βρήκε μεγάλη νικήτρια τη "βασίλισσα" με γκολ του Ιγκουαΐν στο 81', ακολούθησε νέο επεισόδιο στη "βεντέτα" που έχει ανοίξει μεταξύ τους, το οποίο μάλιστα έλαβε χώρα στο πάρκινγκ του σταδίου...

Όπως αποκάλυψε η ηλεκτρονική έκδοση της "El Pais", ο "special one" έκανε το σήμα της νίκης από το λεωφορείο της Ρεάλ Μαδρίτης την ώρα που ο τεχνικός της Σπόρτινγκ Χιχόν κατευθυνόταν στο αυτοκίνητό του μαζί με την οικογένειά του.

Τότε ο Πορτογάλος κατέβηκε από το πούλμαν φωνάζοντας προς τον συνάδελφό του: "Θα πέσεις στην δεύτερη κατηγορία".

Η κίνηση αυτή του Μουρίνιο προκάλεσε αναστάτωση και λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με τον Πρεθιάδο, ο οποίος περιορίστηκε να εκτοξεύσει ένα πλαστικό μπουκάλι προς το πούλμαν των Μαδριλένων, που σταμάτησε στο παρμπρίζ!

Για όσους έχουν... χάσει επεισόδια της κόντρας, να υπενθυμίσουμε ότι αυτή έχει τις ρίζες της από τον Σεπτέμβριο, όταν ο Μουρίνιο είχε κατηγορήσει την ομάδα της Αστουρίας πως είχε χαρίσει τη νίκη στη Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου", όπου ο Πρεθιάδο είχε παρατάξει αρκετούς αναπληρωματικούς.

Η απάντηση από τον τεχνικό της Σπόρτινγκ Χιχόν άργησε αλλά ήρθε τελικά την περασμένη Παρασκεύη, δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση με τους "μερένγκες":

"Ο Μουρίνιο είναι ένα κάθαρμα. Δεν μου αρέσει και θα του το πω κατάμουτρα. Ποιός στο διάβολο είναι αυτός; Έδειξε έλλειψη σεβασμού απέναντι σε μία ταπεινή ομάδα όπως η Σπόρτινγκ. Την Κυριακή θα συναντήσει μία καυτή ατμόσφαιρα".

Γκολ ο Ιγκουαΐν, ρεκόρ ο Μουρίνιο

Εν τω μεταξύ, η νίκη επί της Σπόρτινγκ Χιχόν ήταν μία από τις πιο ιστορικές στην καριέρα του Ζοσέ Μουρίνιο καθώς του χάρισε τον τίτλο του πιο επιτυχημένου "ρούκι" στην Πριμέρα Ντιβισιόν σε αυτό το σημείο της σεζόν, με τον τεχνικό της Ρεάλ να παίρνει αυτό το ρεκόρ από τον Πεπ Γουαρδιόλα.

Ο Γουαρδιόλα είχε πανηγυρίσει 9 νίκες στα 11 πρώτα ματς πρωταθλήματος στον πάγκο της Μπαρτσελόνα (2008-09), έχοντας επίσης 1 ισοπαλία και 1 ήττα, όμως ο Μουρίνιο τον ξεπέρασε, μένοντας αήττητος στις 11 πρώτες αγωνιστικές με απολογισμό 9 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Φυσικά, ρεκόρ αποτελούν και οι 29 πόντοι στο σακούλι της Ρεάλ, νούμερο που αποτελεί την καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή ομάδας από το 1995-96 που θεσπίστηκε το σύστημα 3-1-0 (τρεις βαθμούς η νίκη).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ