ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Ο Καβάνι στη Ρεάλ κατά 50%"

"Ο Καβάνι στη Ρεάλ κατά 50%"

Ο πατέρας του Έντινσον Καβάνι, Λουίς, έβαλε φωτιά με νέες δηλώσεις του στη Νάπολι, υποστηρίζοντας πως ο Ουρουγουανός έχει 50% πιθανότητες να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Έντινσον Καβάνι αποτελεί το μήλον της Έριδος για όλους σχεδόν τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όμως η ομάδα που φαίνεται να έχει προβάδισμα για την απ απόκτησή του είναι, σύμφωνα με τον πατέρα του, η Ρεάλ Μαδρίτης.

"Η Νάπολι έχει απορρίψει προτάσεις πολλών ομάδων όμως πιστεύω ότι θα υποχωρήσουν μόνο αν έρθει πρόταση ύψους 60.000.000 ευρώ.

Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 50% πιθανότητες να υπογράψει με τη Ρεάλ αλλά οι διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι θα είναι πολύπλοκες", δήλωσε στην τηλεόραση της "Marca" ο Λουίς Καβάνι, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν είχε δηλώσει πως οι "μερένγκες" αποτελούν την ιδανική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του ο "Matador".

Εν τω μεταξύ, απαντώντας σε ερώτηση follower που του ζητούσε να κάνει στον Καβάνι ένα συμβόλαιο στιλ Μέσι, ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έγραψε στο Twitter:

"Έαν παίκτης αποφασίσει να φύγει, δεν υπάρχει συμβόλαιο που να τον κρατάει. Ελπίζω ο Καβάνι να μείνει για πάντα αλλά θα εξαρτηθεί από αυτόν".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ