ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ζιντάν φαβορί για... αντί-Αντσελότι!

Ο Ζιντάν φαβορί για... αντί-Αντσελότι!

Ο Κάρλο Αντσελότι πιστώνεται το μεγαλύτερο μερίδιο της αποτυχίας για τη φετινή σεζόν από τους οπαδούς της Ρεάλ και σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo" o Ζινεντίν Ζιντάν είναι φαβορί να τον διαδεχτεί στο τέλος της σεζόν.

"Ο Κάρλο Αντσελότι μετράει ώρες στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος στη δεύτερη σεζόν του στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν παίρνει κάποιον τίτλο, δεν πρόκειται να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του που έχει ισχύ μέχρι το 2016.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ εξετάζει ονόματα υποψηφίων για να τον αντικαταστήσουν και αυτή τη στιγμή η καλύτερη λύση για αυτόν φαντάζει ο Ζινεντίν Ζιντάν".

Αυτό αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η καταλανική "Mundo Deportivo" μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Γιουβέντους στα ημιτελικά του Champions League, τονίζοντας ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ο Φερνάντο Ιέρο θα είναι βοηθός του και ο Ραούλ θα σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Νιου Γιορκ Κόσμος για να βρει και αυτός κάποιο πόστο στο σχετικό εγχείρημα.

Ο Ζιντάν φαβορί για... αντί-Αντσελότι!

Πέρυσι ο Κάρλο Αντσελότι οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της Ευρώπης στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο, φέτος όμως κινδυνεύει να αποχαιρετήσει τους "μερένγκες" στο φινάλε μίας σεζόν που πιθανότατα θα τους βρει χωρίς κανέναν τίτλο

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως πέρα από τον Ζιντάν, ο οποιός απέκτησε πρόσφατα δίπλωμα προπονητή, υπάρχουν άλλα τέσσερα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του ισχυρού άνδρα της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ και αυτοί είναι οι: Γιούργκεν Κλοπ, Ράφα Μπενίτεθ, Ρομπέρτο Μαντσίνι και Αντρέ Βίλας-Μπόας.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ