ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Ρονάλντο βοηθά καταφύγιο ζώων στην Γκουβέια

Ο Ρονάλντο βοηθά καταφύγιο ζώων στην Γκουβέια
© GETTY IMAGES

Μαθήματα ανθρωπιάς έδωσε για ακόμη μια φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δώρισε υπογεγραμμένη φανέλα, η οποία θα δημοπρατηθεί για καλό σκοπό.

Σε ακόμα μία κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος απέδειξε ξανά το φιλανθρωπικό του αίσθημα. Αυτή τη φορά έσωσε καταφύγιο αδέσποτων ζώων στην Γκουβέια.

Οι άνθρωποι του καταφυγίου έστειλαν επιστολή στον Πορτογάλο σούπερ σταρ, με την οποία του εξηγούσαν πόσο δύσκολη είναι η εύρεση πόρων για τις θεραπείες και τη φαρμακευτική υποστήριξη των ζώων. Άξιο αναφοράς είναι ότι υπήρχε κίνδυνος να βάλει λουκέτο.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ανταποκρίθηκε άμεσα, στέλνοντας υπογεγραμμένη φανέλα με τα χρώματα των "μερένγκες", η οποία θα δημοπρατηθεί, ώστε να αποφέρει χρήματα για το καλό του καταφυγίου.

Ο Ρονάλντο βοηθά καταφύγιο ζώων στην Γκουβέια

Η ιδιοκτήτρια του "Cantinho da Lili", Λιλιάνα Σάντος, δήλωσε: "Θέλω να τον ευχαριστήσω μέσα απ' την καρδιά μου. Μια απλή χειρονομία, αλλά τόσο σημαντική".

Βέβαια, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο CR7 έδειξε το φιλανθρωπικό του έργο. Πρόσφατα, παραχώρησε σε δημοπρασία ένα απ' τα "Χρυσά Παπούτσια", η οποία έφτασε το 1.500.000 ευρώ. Ποσό που δόθηκε για την κατασκευή σχολείων στη λωρίδα της Γάζας.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ