ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Μπέιλ αντί να γλεντάει, ήταν στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ!

Real Madrid's Gareth Bale celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Real Madrid's Gareth Bale celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits) AP

Ο "ήρωας" της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά το τέλος του αγώνα πέρασε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στα αποδυτήρια των "κόκκινων" αντί να είναι μαζί με τους συμπαίκτες του.

Με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Λίβερπουλ, ο Ουαλός μεσοεπιθετικός ήταν το πρόσωπο του τελικού του Τσάμπιονς ΛΙγκ.

Πολλοί όμως αναρωτήθηκαν για την παρουσία του στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ μετά το τέλος του αγώνα για περίπου 20 λεπτά.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο Ουαλός ήταν από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που έφυγαν από τους πανηγυρισμούς των "μερένχες" στον αγωνιστικό χώρο και επέστρεψε στα αποδυτήρια χωρίς να χαρεί περισσότερο αυτή την τεράστια επιτυχία.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αντί να καθίσει με την υπόλοιπη ομάδα και να γιορτάσει την κατάκτηση του τροπαίου αποφάσισε να επισκεφθεί τα αποδυτήρια των "κόκκινων" και να συνομιλήσει με τον παλιό του συμπαίκτη στην Σαουθάμπτον Άνταμ Λαλάνα.

Αυτή η κίνηση του Μπέιλ δείχνει για ακόμα μία φορά το μεγάλο σχίσμα ανάμεσα σε αυτόν και τον Ζινεντίν Ζιντάν.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ