ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μυθική προσφορά Ρεάλ για Ρονάλντο

Μυθική προσφορά Ρεάλ για Ρονάλντο

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να δώσει στον Κριστιάνο Ρονάλντο το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου! Δείτε με ποιο ποσό θέλει να τον δελεάσει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι κοντά σε συμφωνία με την Ρεάλ για να ανανεώσει το συμβόλαιο του σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του goal.com. Και πώς να κάνει διαφορετικά με το ποσό που του προσφέρει ο σύλλογος της Μαδρίτης;

Η "βασίλισσα" ετοιμάζεται να... "διαλύσει" τα ταμεία της και να του δώσει το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η προσφορά προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο για συμβόλαιο έως το 2018 φτάνει τα 156.250.000 ευρώ, μαζί με την εφορία.

Κάνοντας τις σχετικές αφαιρέσεις (η εφορία είναι 52%), ο Πορτογάλος άσος θα αμείβεται καθαρά για κάθε ένα από τα 5 επόμενα χρόνια, με 15.000.000 ευρώ! Συνολικά, τα 75.000.000 ευρώ (καθαρά) θα είναι το το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Ετό'ο που έχει τον μεγαλύτερο ετήσιο μισθό (αμείβεται με 20.000.000 ευρώ το χρόνο), υπέγραψε το 2011 για 3 χρόνια στην Ανζί. Ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι ο CR7 θα ξεπεράσει τα 14 εκατ. ευρώ τη σεζόν του Φαλκάο από τη Μονακό, αλλά και τα 13 που παίρνει ο Μέσι (χωρίς τα μπόνους) από την Μπαρτσελόνα.

Το συμβόλαιο του Κριστιάνο με την Ρεάλ εκπνέει το 2015, ενώ ο ίδιος πρόσφατα εξέφρασε την επιθυμία να το ανανεώσει.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ