ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπενζεμά ή Ιγκουαΐν το δίλημμα του Μουρίνιο

Μπενζεμά ή Ιγκουαΐν το δίλημμα του Μουρίνιο

Μόνο μία θέση έχει μείνει ανοιχτή για την ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της αναμέτρησης με τη Γαλατάσαράι, αυτή του επιθετικού. Διαβάστε ποιοι είναι οι άλλοι 10.

Για μία θέση φέρεται να μην έχει κατασταλάξει ο Ζοζέ Μουρίνιο ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τη Γαλατάσαράι.

Ο λόγος για την κορυφή της επίθεσης, με τους Καρίμ Μπενζεμά και Γκονσάλο Ιγκουαΐν να διεκδικούν φανέλα βασικού.

Σύμφωνα με την "AS" ο Πορτογάλος τεχνικός δε δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποιον από τους δύο, αφού αμφότεροι κάνουν προβληματική χρονιά. Ο Μπενζεμά το Σάββατο ξεκουράστηκε και ίσως αυτό να του δίνει μικρό προβάδισμα, αλλά στα παιχνίδια με τη Γαλλία δεν ήταν καλός, ενώ ούτε ο Ιγκουαΐν ενθουσιάζει τελευταία.

Από εκεί και πέρα, το δημοσίευμα αναφέρει πως κάτω από τα δοκάρια για ένα ακόμη παιχνίδι θα είναι ο Ντιέγκο Λόπεθ, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει ο Μουρίνιο. Εκπλήξεις δε θα υπάρχουν ούτε στην άμυνα αφού Κοεντράο, Αρμπελόα, Ράμος και Βαράν θα είναι αυτοί που θα την αποτελούν. Ο Γάλλος ξεπέρασε το μικροπρόβλημα με τη μέση του και πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Πέπε.

Οι υπόλοιποι είναι λίγο πολύ αναμενόμενοι, αφού Τσάμπι Αλόνσο και Κεντίρα θα βρίσκονται στο κέντρο, έχοντας μπροστά τους τους Μεσούτ Εζίλ, Άνχελ Ντι Μαρία και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τέλος, εκτός αποστολής έμεινε ο Ίκερ Κασίγιας, όπως και ο Ραούλ Αλμπιόλ, ενώ προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Άλβαρο Μοράτα και Ρικάρντο Καρβάλιο, οι οποίοι προπονήθηκαν στο γυμναστήριο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ