ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπέιλ και Ίσκο, η... απάντηση στον Νεϊμάρ

Μπέιλ και Ίσκο, η... απάντηση στον Νεϊμάρ

Ισπανικό μέσο αποκαλύπτει πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ ταξίδεψε τη Δευτέρα στο Λονδίνο για να "κλείσει" τον Μπέιλ, με το κόστος της μεταγραφής του από την Τότεναμ να φτάνει τα 80 εκ.ευρώ. Προβάδισμα για Ίσκο.

Εν αναμονή της οριστικοποίησης της συμφωνίας με τον Κάρλο Αντσελότι για να διαδεχτεί τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο, η Ρεάλ Μαδρίτης προλειαίνει το έδαφος για τα καλοκαιρινά της μεταγραφικά "χτυπήματα" που θα αποτελέσουν την "απάντηση" στην Μπαρτσελόνα και στον Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με τη μαδριλένικη "As", οι άνθρωποι των "μερένγκες" ευελπιστούν να παρουσιάσουν επίσημα τους Ίσκο και Μπέιλ τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου ενώ όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα "elconfidential.com", ο Φλορεντίνο Πέρεθ ταξίδεψε την περασμένη Δευτέρα στο Λονδίνο.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το να έρθει σε επαφή με τους διοικούντες την Τότεναμ για να εξασφαλίσει την υπογραφή του Γκάρεθ Μπέιλ, με το κόστος της απόκτησής του να ανέρχεται γύρω στα 80.000.000 ευρώ.

Μπέιλ και Ίσκο, η... απάντηση στον Νεϊμάρ

Γη και ύδωρ για τον Γκάρεθ Μπέιλ φέρεται να προσφέρει στην Τότεναμ η Ρεάλ Μαδρίτης

Ο ισπανικός σύλλογος υποστηρίζει επίσης ότι οι Μαδριλένοι έχουν προβάδισμα έναντι της Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Ίσκο από τη Μάλαγα, κάτι που σημαίνει πως θα δαπανήσουν πάνω από 35 εκ.ευρώ για να τον φέρουν στο "Μπερναμπέου" (τέτοια ήταν η πρόταση των "πολιτών" προς τη Μάλαγα η οποία απορρίφθηκε πρόσφατα).

Την ίδια στιγμή πάντως, ολοένα και μειώνονται οι πιθανότητες παραμονής του Κακά στη Μαδρίτη, καθώς με ενδεχόμενη παρουσία στην ίδια ομάδα των Ίσκο, Μπέιλ, Ντι Μαρία, Μόντριτς και Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως δεν θα έχει πλέον θέση στη Ρεάλ της νέας σεζόν.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ