ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο: "Απίθανο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα"

Μουρίνιο: "Απίθανο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα"

O Zοσέ Μουρίνιο παραδέχεται ότι το πρωτάθλημα χάθηκε για την Ρεάλ Μαδρίτης ενώ αποκλείει το ενδεχόμενο να αναλάβει την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Γαλλίας ο Ζοσέ Μουρίνιο παραδέχθηκε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να καλύψει την διαφορά των 15 βαθμών από την Μπαρτσελόνα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, γεγονός που έχει προκαλέσει τριβές στις σχέσεις του Μουρίνιου με τους παίκτες.

Το μέλλον του Πορτογάλου είναι αβέβαιο και ο Τύπος τον στέλνει τόσο στην Αγγλία όσο και στην Παρί Σεν Ζερμέν. Στην συνέντευξη του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πάει στην γαλλική ομάδα.

" Εϊναι απίθανο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι μεγάλη η διαφορά. Πρέπει να επικεντρωθούμε στις υπόλοιπες διοργανώσεις το Κύπελλο Ισπανίας και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν πρέπει να έχουμε εμμονές στους στόχους. Η εμμονή κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκα. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό σε κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί.

Δεν νομίζω ότι θα πάω στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η επιτυχία της Παρί με τους Αντσελότι και Λεονάρντο σημαίνει ότι δεν χρειάζονται άλλον προπονητή. Ελπίζω όλα να πάνε καλά για τον Αντσελότι και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Ευρώπη χρειάζεται μία πόλη όπως το Παρίσι που θα έχει ανταγωνιστική ομάδα και πιστεύω ότι αυτό το πρότζεκτ θα λειτουργήσει".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ