ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο: "Αξίζει το σεβασμό μας το ΑΠΟΕΛ"

Μουρίνιο: "Αξίζει το σεβασμό μας το ΑΠΟΕΛ"
INTIME SPORTS

O Ζοζέ Μουρίνιο χαρακτήρισε εκπληκτική τη μέχρι τώρα πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τόνισε πως η είσοδος των Μαρσέλο και Κακά βοήθησε σημαντικά για να φύγει με τη νίκη από το "ΓΣΠ" η Ρεάλ.

"Μας δημιούργησε πολλές δυσκολίες το ΑΠΟΕΛ και πιστεύω ότι κερδίσαμε γιατί παίξαμε καλά. Αυτό που έκανε το ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι εκπληκτικό και χρειάστηκε να παίξουμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε ", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο "special one" και συνέχισε:

"Ήταν καταπληκτικοί στην άμυνα και αξίζουν τον σεβασμό μας. Η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι, η Μπάγερν είναι ομάδες που έχουν στόχο τον τελικό και το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτός είναι ο στόχος μας και είναι φυσιολογικό. Αυτό που έχει κάνει το ΑΠΟΕΛ φτάνοντας στους οκτώ είναι πιο σημαντικό από το να κατακτήσουν αυτές οι ομάδες το Τσάμπιονς Λιγκ".

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Επιπλέον, ο Πορτογάλος τεχνικός των "μερένγκες" μίλησε για:

Το εάν έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία του Σαχίν: "Είμαι ευχαριστημένος με τον Σαχίν και τους συμπαίκτες του. Αρέσει σε όλους και είναι ένας παίκτης που έχει περάσει δύσκολες στιγμές, του δώσαμε την ευκαιρία να αγωνιστεί και έπαιξε καλά".

Αν υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα σε Μαρσέλο και Κοεντράο και τον ρόλο που έπαιξαν οι αλλαγές: "Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα γιατί έπαιξε ένα παιχνίδι σοβαρό. Καταφέραμε να επιβληθούμε στο γήπεδο. Όταν μπήκε ο Κακά και ο Μαρσέλο είχαν εξασθενήσει σωματικά και ψυχολογικά οι παίκτες της άλλης ομάδας. Βέβαια έπαιξαν καλά και αξίζουν επαίνους. Το να συγκρίνεις τον Μαρσέλο με τον Κοεντράο είναι αδύνατο, γιατί δεν μπορείς να συγκρίνεις δύο διαφορετικούς παίκτες".

Εάν πίστεψε ότι δεν θα σκοράρει η ομάδα του βλέποντας το γκολ να αργεί να έρθει: "Θα μπορούσε να συμβεί. Δεν σκοράραμε όμως ήταν σημαντικό για μας να μην δεχθούμε τέρμα, ήταν σημαντικό να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, γιατί αν δεν χάσεις με 1-0, δεν μπορεί να γίνει δύσκολη η ρεβάνς. Ξέραμε ότι θα βάλουμε τον Κακά και τον Μαρσέλο σε ένα χρονικό σημείο όπου η αντίπαλη ομάδα ήταν κουρασμένη ψυχολογικά και σωματικά. Ήταν η κατάλληλη στιγμή".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ