ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μουρίνιο: "Θα επιστρέψω στην Αγγλία"

Μουρίνιο: "Θα επιστρέψω στην Αγγλία"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για τις αναμνήσεις του από το αγγλικό ποδόσφαιρο, ξεκαθάρισε πόσο όμορφα πέρασε στην Αγγλία και επεσήμανε για μία ακόμη φορά πως μία μέρα θα επιστρέψει στο Νησί.

Τα 150 χρόνια κλείνει φέτος η μεγαλύτερη ηλικιακά ποδοσφαιρική ομοσπονδία, αυτή της εθνικής Αγγλίας.

Την Τετάρτη θα αρχίσουν επίσημα οι εορταστικές εκδηλώσεις και με αυτή την αφορμή ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για την αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και τις αναμνήσεις του από το Νησί.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχαν όσα είπε για το ποδόσφαιρο στην Αγγλία και το πόσο το αγαπάει και ο ίδιος. Συν τοις άλλοις δεν έκρυψε για μία ακόμη φορά την επιθυμία του να γυρίσει στο Νησί σε κάποια φάση κάνοντας ήδη τον αγγλικό Τύπο να βγάζει σενάρια με πρώτο την επιστροφή του στην Τσέλσι.

"Οι αναμνήσεις μου από το αγγλικό ποδόσφαιρο δε θα μπορούσαν να είναι καλύτερες. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία μακριά από την Πορτογαλία. Ήμουν πολύ νέος προπονητής, όταν έφυγα από την Πορτογαλία για την Αγγλία. Ωστόσο, δε θα μπορούσα να έχω πάει σε καλύτερο μέρος.

Στην Αγγλία αισθάνεσαι το πραγματικό πάθος για το παιχνίδι. Επίσης, δε νιώθεις αυτό που νιώθεις στις άλλες χώρες, το πάθος για τον σύλλογο. Στην Αγγλία υπάρχει δεν υπάρχει πάθος για τον σύλλογο, αλλά συνολικά για το ποδόσφαιρο.

Μου άρεσαν όλα από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα. Δε μετανιώνω για την τελευταία μέρα μου γιατί μετά από αυτό απόλαυσα την περιπέτειά μου στην Ιταλία κι αυτή στην Ισπανία. Επομένως, δε μετανιώνω. Γνωρίζω, όμως, ότι μία μέρα θα επιστρέψω επειδή το αγγλικό ποδόσφαιρο σημαίνει πολλά για μένα".

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ