ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μουρίνιο: "Ο Ντρογκμπά δεν παίζει όπως παλιά"

Μουρίνιο: "Ο Ντρογκμπά δεν παίζει όπως παλιά"

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της προσεχής αντίπαλου του για το Champions League, Γαλατασαράι με την Καϊσερισπόρ. Τα μάτια του, ήταν στραμμένα στα δύο αστέρια της, Ντρογκμπά και Σνάιντερ και φυσικά δεν παρέλειψε να κάνει δηλώσεις για τα όσα σημείωσε μετά τον αγώνα.

Ο προπονητής της Ρεάλ, ήταν στο γήπεδο και παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα για το πρωτάθλημα Τουρκίας μεταξύ Γαλατασαράι και Καϊσερισπόρ. Σκοπός του Πορτογάλου τεχνικού, ήταν να κρατήσει τις απαραίτητες σημειώσεις του, σχετικά με την προσεχή αντίπαλό του για τους "8" του Champions League.

Τα μάτια του, όπως ήταν λογικό, ήταν στραμμένα στα δυο αστέρια της Τουρκικής ομάδας που ήρθαν τον Ιανουάριο, Σνάιντερ και Ντρογκμπά.

Και με τους δυο παίκτες ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν σε Ίντερ (Σνάιντερ) και Τσέλσι (Ντρογκμπά), άρα τους γνωρίζει αρκετά καλά.

Σε δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση, ο Μουρίνιο είπε: "Η Γαλατά είναι μια πολύ σκληρή ομάδα. Έχουν ποιότητα και ο Σνάιντερ είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και το έδειξε και με το γκολ που σημείωσε".

Ωστόσο, η άποψή του για τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, δεν ήταν η ίδια: " Ο Ντρογκμπά δεν είναι ο ίδιος παίκτης με παλαιότερα, δεν είναι στην καλύτερη φόρμα."

Ο 35χρονος Ιβοριανός έδωσε δυο ασίστ στο ματς, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τον Μουρίνιο. Τα στατιστικά του Ντρογκμπά μέχρι στιγμής στην Γαλατασαράι δεν είναι και τα καλύτερα, έχοντας σκοράρει μόλις ένα γκολ σε επτά παιχνίδια (501 λεπτά), ενώ έμεινε εκτός κι από την αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού για το ματς με την Γκάμπια.

Τέλος, εντύπωση προκάλεσαν στον Μουρίνιο, οι φίλαθλοι του τουρκικού συλλόγου. Αν και έπαιζε 600 χιλιόμετρα μακριά από την Κωνσταντινούπολη, πολλοί ήταν εκείνοι που ταξίδεψαν για να δουν και να φωνάξουν για την ομάδα τους. Μάλιστα, είχαν κρεμάσει και ένα πανό, απευθυνόμενοι προς την Ρεάλ:

Μουρίνιο: "Ο Ντρογκμπά δεν παίζει όπως παλιά"
TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ