ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

"Η φάτσα του Μουρίνιο είναι όπως ο κώλος του"!

"Η φάτσα του Μουρίνιο είναι όπως ο κώλος του"!

Ο Ιταλός ποδοσφαιροπαράγοντας, Πιέτρο Λο Μόνακο, ξέθαψε το (κρυμμένο για χρόνια) τσεκούρι του πολέμου και επιτέθηκε με σκληρές δηλώσεις κατά του Ζοζέ Μουρίνιο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά την σφοδρή φραστική κόντρα τους όταν ο Ζοζέ Μουρίνιο αναλάμβανε τις τύχες της Ίντερ, ο Πιέτρο Λο Μόνακο βρήκε την ευκαιρία να εξαπολύσει νέα επίθεση κατά του "special one".

Ερωτηθείς από τον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό "Sky Sport" για τη σχέση του με τον νυν τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης, ο πρώην παράγοντας των Κατάνια και Παλέρμο, ήταν άκρως... καυστικός:

"Το πρόσωπο του Μουρίνιο μοιάζει με τον κώλο του. Δεν αξίζει πολλά ως προπονητής αλλά είναι ένας από τους καλύτερους εμψυχωτές στον κόσμο", δήλωσε αρχικά ο Λο Μόνακ, ο οποίος για το προ πενταετίας επεισόδιο με τον Μουρίνιο (ο Πορτογάλος είχε δηλώσει επιδεικτικά πως άγνοει ποιος είναι), είπε:

"Η φάτσα του Μουρίνιο είναι όπως ο κώλος του"!

Ο "άσπονδος εχθρός" του Ζοζέ Μουρίνιο, Πιέτρο Λο Μόνακο

"Ήξερε πολύ καλά ποιος ήμουν εκείνη την εποχή. Είχαμε γνωριστεί όταν ήμουν στη Μπρέσια και εκείνος ήταν μέλος του τιμ της Μπαρτσελόνα.

Ήθελε τότε να συναντήσει τον προπονητή μας. Έπαιζε έναν χαρακτήρα, έναν κωμικό".

Οι ατάκες-δηλητήριο του Μουρίνιο για Λο Μόνακο

Υπενθυμίζουμε πως ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε ανοίξει την κόντρα του με τον Πιέτρο Λο Μόνακο, όταν ερωτώμενος πριν μερικά χρόνια για τον παράγοντα της Κατάνια, είπε:

"Ποιος είναι αυτός ο Λο Μόνακο; Γνωρίζω τον μοναχό του Θιβέτ, το Πριγκηπάτο του Μονακό, τη Μπάγερν Μονάχου, το Γκραν Πρι του Μονακό. Δεν γνωρίζω άλλους.

Εάν κάποιος θέλει να γίνει διάσημος στην πλάτη μου με το να μιλάω για αυτόν, τότε ας με πληρώνει, όπως η Adidas για παράδειγμα", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος...

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ