ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Με τ' αστέρια της για την Κούπα η "Βασίλισσα"

Με τ' αστέρια της για την Κούπα η "Βασίλισσα"

Στους παίκτες που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στο Σούπερ Καπ Ευρώπης κόντρα στη Σεβίλλη έχει κατασταλάξει ο Κάρλο Αντσελότι. Διαβάστε τι αναφέρει η Marca.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να μπει με το... δεξί στις φετινές της υποχρεώσεις και τι καλύτερο από την Κούπα του Σούπερ Καπ με αντίπαλο την Σεβίλλη στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Έτσι, λοιπόν, ο Κάρλο Αντσελότι αναμένεται να βάλει τα "βαριά χαρτιά" του απέναντι στους Ανδαλουσιάνους, ούτως ώστε να αυξηθούν οι ελπίδες για να έρθει η νίκη και το τρόπαιο στην ισπανική πρωτεύουσα.

Σύμφωνα με ό,τι αναφέρει η "Marca", ο Κασίγιας θα είναι στο τέρμα, αριστερά ο Κοεντράο, δεξιά ο Καρβαχάλ και ανάμεσά τους οι Πέπε και Σέρχιο Ράμος. Στη μεσαία γραμμή οι Μόντριτς και Κρόος, πιο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Χάμες Ροντρίγκες, αριστερά ο Ρονάλντο, δεξιά ο Μπέιλ και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπενζεμά.

Βλέπουμε, λοιπόν, πως τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα θα πάρουν το βάπτισμα του πυρός, συν τους Ρονάλντο και Μπέιλ, ενώ ο "Άγιος Ίκερ" θα βρίσκεται στα γκολπόστ αντί του Κέιλορ Νάβας.

Δείτε και το σχετικό γράφημα:

Με τ' αστέρια της για την Κούπα η "Βασίλισσα"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ