ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Λεβ, ο επικρατέστερος για αντι-Ζιντάν

Germany's head coach Joachim Loew speaks at a news conference in Hamburg, Germany, Friday, Oct. 7, 2016. Germany faces the Czech Republic in a soccer World Cup qualifying match on Saturday, Oct. 8, 2016 in Hamburg. (Daniel Bockwoldt/dpa via AP)
Germany's head coach Joachim Loew speaks at a news conference in Hamburg, Germany, Friday, Oct. 7, 2016. Germany faces the Czech Republic in a soccer World Cup qualifying match on Saturday, Oct. 8, 2016 in Hamburg. (Daniel Bockwoldt/dpa via AP) DANIEL BOCKWOLDT/DPA VIA AP

Ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας, Γιόαχιμ Λεβ, είναι ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ, όπως αποκαλύπτει η ''Mundo Deportivo''. Ποια τα ''εμπόδια'' μιας πιθανής συμφωνίας.

Για τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ η σεζόν είναι ήδη χαμένη. Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο, η διαφορά των 19 βαθμών από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στην La Liga και η δύσκολη κλήρωση με την Παρί Σεν Ζερμέν για τους 16 του Champions League κάνουν τον διοικητικό ηγέτη των ''μερένγκες'' να καταστρώνει τα πλάνα του για τις καλοκαιρινές κινήσεις του.

Ο προπονητής, Ζινεντίν Ζιντάν, θεωρείται από δύσκολο έως απίθανο να παραμείνει στη θέση του, με τα δημοσιεύματα να θέλουν την Ρεάλ να ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Φαβορί για να διαδεχθεί τον Γάλλο, όπως αποκαλύπτει η '' Mundo Deportivo'', είναι ο προπονητής της εθνικής Γερμανίας, Γιόαχιμ Λεβ.

Ο Γερμανός θεωρείται ιδανική επιλογή για τον Πέρεθ, καθώς η μεθοδολογία και η προσωπικότητα του Λεβ τον έχει φέρει στη κορυφή της λίστας με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ζιντάν.

Η περίπτωση του, βεβαία, δεν θεωρείται εύκολη. ''Εμπόδιο'' στην περίπτωση, ίσως, σταθούν οι αυξημένες υποχρεώσεις του Λεβ με την εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Για τον 58χρονο τεχνικό αποτελεί πρόκληση η παρουσία του στον πάγκο ενός μεγάλου συλλόγου, καθώς σε επίπεδο εθνικών ομάδων έχει φτάσει στην κορυφή, κατακτώντας το Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία.

Οι υποψήφιοι για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι αρκετοί, με τα ονόματα των Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, Μαουρίσιο Ποστσετίνο, Γιούργκεν Κλοπ, Μαουρίτσιο Σάρι και Γκούτι να εξετάζονται. Η τελική απόφαση, πάντως, ανήκει στον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Photo Credits: Daniel Bockwoldt/dpa via AP

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ