ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ξεπέρασε τα 320 γκολ με την Ρεάλ ο Ρονάλντο

Ξεπέρασε τα 320 γκολ με την Ρεάλ ο Ρονάλντο
Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε τρία γκολ στο Champions League την Τρίτη απέναντι στην Σαχτάρ και ξεπέρασε τα 320 τέρματα με τη φανέλα της βασίλισσας. Δείτε τα όλα σε βίντεο!

Μπορεί να ξεκίνησε τη σεζόν κάπως... μουδιασμένα, γρήγορα όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο άρχισε να "πυροβολεί" το ένα γκολ μετά το άλλο. Έτσι, μετά τα πέντε που πέτυχε εναντίον της Εσπανιόλ για την Πριμέρα, έβαλε άλλα τρία στο Champions League!

"Θύμα" του η Σαχτάρ την οποία η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε με 4-0 στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" την Τρίτη (15/9) με τον Πορτογάλος να γράφει τη δική του ιστορία.

Από το 2009 μέχρι και το 2015, ο 30άχρονος επιθετικός έχει πετύχει 321 γκολ με τη φανέλα της "βασίλισσας", ενώ πλέον χρειάζεται άλλα τρία έτσι ώστε να ξεπεράσει τον Ραούλ και να γίνει εκείνος ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου.

Το ενδιαφέρον στην υπόθεση δεν είναι αν θα τα καταφέρει ( θέμα ημερών αν δεν τραυματιστεί), αλλά το γεγονός πως χρειάστηκε περίπου τα μισά παιχνίδια σε σχέση με τον Ραούλ για να τα καταφέρει.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε 323 τέρματα σε 741 παιχνίδια ( 0.44 γκολ ανά ματς), ενώ ο Ρονάλντο έχει σκοράρει 321 γκολ σε 304 αγώνες ( 1.06 γκολ ανά αγώνα)!

Αναλυτικά όλα τα γκολ του με την Ρεάλ Μαδρίτης

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΣΥΝΟΛΟ
230 γκολ 21 γκολ 65 γκολ 5 γκολ 231


TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ