ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ξεπέρασε Ντι Στέφανο ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ξεπέρασε Ντι Στέφανο ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το χατ-τρικ στο "Κορνεγιά" επί της Εσπανιόλ πέρασε τον Αλφρέδο Ντι Στέφανο και πλέον κυνηγά τον Ραούλ, για τη θέση του πρώτου σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ.

Τα 3 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 4-1 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Εσπανιόλ, την Κυριακή, δεν χρησίμευσαν στον Πορτογάλο άσο μόνο για τη μάχη με τον Λιονέλ Μέσι, στην κατάκτηση του "Πιτσίτσι" καθώς με 45 τέρματα έναντι 41 του Αργεντινού είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον πρώτο σκόρερ της φετινής σεζόν, της Liga, μία αγωνιστική πριν το τέλος της.

Έφτασε τα 310 γκολ, πέρασε το θρυλικό σύμβολο των "μερένγκες", Αλφρέδο Ντι Στέφανο, ο οποίος είχε 307 και πλέον κυνηγά τον πρωτοπόρο Ραούλ Γκονθάλεθ που έχει 323.

Η απόσταση που χωρίζει τον Πορτογάλο από το νυν ποδοσφαιριστή των New York Cosmos, είναι μόνο 13 γκολ. Κάτι που σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα, θα γίνει.

Πέραν των ανωτέρω, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε στο "Κορνεγιά", σ' ένα ακόμη χατ-τρικ. Υπ' αριθμόν 26. Έτσι άφησε πίσω του, το αντίπαλον δέος του, Λιονέλ Μέσι, που έχει 25 τέτοια κι έγινε ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα χατ-τρικ, στην ιστορία της διοργάνωσης. Μία μάχη, μεταξύ των δύο, που αναμένεται να έχει και συνέχεια.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ