ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κρόος: "Ο Γουαρδιόλα με τελειοποίησε"

Κρόος: "Ο Γουαρδιόλα με τελειοποίησε"

Ο Τόνι Κρόος "έδειξε" τον Πεπ Γουαρδιόλα ως τον υπεύθυνο για την εξέλιξή του σαν ποδοσφαιριστής, αλλά υποστήριξε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ένα κλικ πιο πάνω από την Μπάγερν Μονάχου.

Ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος, ξεκαθάρισε ότι η έλευσή του στην Ισπανία δεν ήταν αυτή που ανάγκασε τον Τσάμπι Αλόνσο να ακολουθήσει το αντίστροφο δρομολόγιο, χωρίς να παραλείψει να υπερθεματίσει την καταλυτική συμβολή του Πεπ Γουαρδιόλα στη διαρκώς ανοδική του εξέλιξη.

"Ο Γουαρδιόλα τελειοποίησε το παιχνίδι μου. Το γεγονός ότι έφυγα από την Μπάγερν δεν έχει να κάνει με αυτόν. Αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο με τον ίδιο τρόπο. Συντόνισε το παιχνίδι μου και με εξέλιξε", είπε ο Τόνι Κρόος θεωρώντας τον Ισπανό πρώην τεχνικό του στην Μπάγερν Μονάχου, Πεπ Γουαρδιόλα, υπεύθυνο για την ανοδική του πορεία.

Στη συνέχεια μιλώντας για τη νυν και την πρώην του ομάδα, ξεκαθάρισε: "Μιλάμε για δύο από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, αλλά νομίζω ότι παγκοσμίως η Ρεάλ είναι ένα βήμα πιο μπροστά. Όταν σκέφτομαι ότι στην παρουσίασή μου στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" βρέθηκαν 20.000 φίλαθλοι, χωρίς να έχω αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι με τη φανέλα της ομάδας... κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο στη Γερμανία.

Στην Ισπανία η νοοτροπία των φιλάθλων, είναι πιο οπαδική. Όσον αφορά τον Τσάμπι Αλόνσο, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της Μπάγερν Μονάχου, τώρα έχει και πολλούς τραυματίες. Δεν έχει καμία σχέση με την έλευσή μου στη Μαδρίτη".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ