ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κριστιάνο σε διαιτητή: "Τα... έκανες πάνω σου"!

Κριστιάνο σε διαιτητή: "Τα... έκανες πάνω σου"!

Tα "γαλλικά" του Κ. Ρονάλντο στον διαιτητή και η ειρωνεία του Μέσι, η σούπερ ντρίμπλα του Άλβες και το ξέσπασμα του Μπέιλ στον πάγκο. Δείτε το άλλο... πρόσωπο του Μπαρτσελόνα-Ρεάλ μέσα από (πολλά) videos!

Το "παίζεται" που υπέδειξε ο Ουντιάνο Μαγένκο στην πτώση του Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα στην περιοχή της Ρεάλ από την επαφή που είχε με τον Χαβιέρ Μαστσεράνο δεν προκάλεσε έκρηξη μόνο στον Αντσελότι και στους αναπληρωματικούς της Ρεάλ που βρίσκονταν στον πάγκο αλλά και στον ίδιο τον Πορτογάλο.

Ο CR7 ζήτησε -με έντονο ύφος- το λόγο από τον διαιτητή για την απόφασή του (1-0 το σκορ υπέρ της Μπαρτσελόνα εκείνη τη στιγμή), ενώ μετά την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε για τη διαμαρτυρία του, αποφάσισε να "ξεσπάσει" ακόμα περισσότερο.

"Χέστηκες πάνω σου" ("cagón de mierda") φώναξε ο 28χρονος σούπερ σταρ των "μερένγκες", με την κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού "Canal +" να καταγράφει το περιστατικό και να δημοσιεύει το επίμαχο video.

Κριστιάνο σε διαιτητή: "Τα... έκανες πάνω σου"!

Η αγανάκτηση του Κριστιάνο δεν είχε πάντως καταλαγιάσει ακόμα και μετά το τελευταίο σφύριγμα, καθώς την ώρα που κατευθυνόταν εκτός αγωνιστικού χώρου έκανε μία χαρακτηριστική κίνηση στον Κάρλες Πουγιόλ, θέλοντας να του δείξει πως έγινε "κλοπή" εις βάρος της Ρεάλ.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Σέρχιο Ράμος στις τηλεοπτικές δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά τη λήξη του Clasico, με τον Ισπανό σέντερ μπακ (αγωνίστηκε σε αυτό το ματς ως αμυντικός μέσος) να κάνει λόγο για δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν, προσθέτοντας και τη φάση με το χέρι του Αντριάνο μέσα στην περιοχή.

Κριστιάνο σε διαιτητή: "Τα... έκανες πάνω σου"!

Αυτά δεν ήταν πάντως τα μοναδικά ενδιάφεροντα σκηνικά που κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός από το πρώτο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ της σεζόν, με τους πρωταγωνιστές να προσφέρουν απλόχερα μερικά ακόμα στο φίλαθλο κοινό.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είχε μοναδική άσχημη στιγμή στο ντέρμπι το πέναλτι που δεν πήρε αλλά και τη ντρίμπλα που "έφαγε" από τον Ντάνι Άλβες λίγο πριν το φινάλε, ενώ "όλα τα λεφτά" είναι ο τρόπος με τον οποίο κοροϊδεύει ο Μέσι τον CR7 για το γεγονός ότι διαμαρτύρεται στους διαιτητές λίγο μετά το 2-0 με το γκολ του Αλέξις Σάντσες.

Κριστιάνο σε διαιτητή: "Τα... έκανες πάνω σου"!

Φυσικά, στα highlights της αναμέτρησης συμπεριλαμβάνονται το σουτ-κεραυνός του Μπενζεμά που σταμάτησε στο δοκάρι με το οποίο η "βασίλισσα" άγγιξε το 1-1, την αντίδραση του Μπέιλ στην αρνηση του διαιτητή να σφυρίξει πέναλτι υπέρ του Κριστιανο αλλά και τις αγκαλιές του Ρονάλντο με τον Πουγιόλ μετά το τέλος του αγώνα.

Ράμος: "Υπήρχαν δύο καθαρά πέναλτι"

Ο Μέσι γελάει με τις διαμαρτυρίες του Κ. Ρονάλντο:

Η φοβερή ντρίμπλα του Άλβες στον Κριστιάνο:

Το σουτ-οβίδα στο δοκάρι από τον Καρίμ Μπενζεμά:

Ο Μπέιλ φωνάζει στον πάγκο για πέναλτι υπέρ του Κριστιάνο:

Κ. Ρονάλντο και Κάρλες Πουγιόλ αστειεύονται μετά το Clasico:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ