ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο:"Φέτος μπορούμε να κατακτήσουμε Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα"

Κριστιάνο Ρονάλντο:"Φέτος μπορούμε να κατακτήσουμε Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα"
© GETTY IMAGES

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό αγγλικό περιοδικό, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναφέρθηκε σε Μπλάτερ, Μέσι, Μπέιλ και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να κατακτήσει την κορυφή σε Ισπανία και Ευρώπη.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ανεδείχθη κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το 2013 από το περιοδικό "Four Four Two" και παραχώρησε συνέντευξη ευχαριστώντας όλους όσοι τον στηρίζουν στη σκληρή μάχη για τη δεύτερη Χρυσή Μπάλα της καριέρας του.

Για τη φετινή Ρεάλ Μαδρίτης:" Θεωρώ ότι μπορούμε να κατακτήσουμε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Τσάμπιονς Λιγκ".

Για το περιστατικό με τον Σεπ Μπλάτερ και τον τρόπο που τον είχε μιμηθεί:"Δε ν είμαι σίγουρος ότι η λέξη διοικητής μου ταιριάζει. Έχουμε πολλούς ηγέτες στην ομάδα, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και έξω από αυτό".

Για τη σύγκρισή του με τον Λιονέλ Μέσι και για συγκρίσεις παρόμοιες με αυτές των Αλί-Φρέιζερ και Μάκενρο-Μποργκ:" Είμαστε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Δεν υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ μας. Τα παραδείγματα που μου δίνεις αφορούν ατομικά αθλήματα. Το ποδόσφαιρο είναι συλλογικό άθλημα. Ξέρω ότι έκανα μια καλή χρονιά, αλλά πρόκειται για ένα παιχνίδι ομαδικό. Δεν πιστεύω ότι ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να γίνει μεγάλος αν δεν έχει σπουδαίους συμπαίκτες. Εγώ ξέρω ότι δεν θα ήμουν ο ποδοσφαιριστής που είμαι χωρίς τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τους φιλάθλους. Και φυσικά την οικογένειά μου".

Για τη συνύπαρξή του με τον Γκάρεθ Μπέιλ:" Μου αρέσει να παίζω με τον Γκάρεθ. Δεν ξέρω αν είναι αδύνατο να μας μαρκάρει κανείς, αλλά για να το λέει ο Σέρχιο Ράμος... Ο Γκάρεθ είναι πολύ καλός και μας δίνει πολλές επιλογές στην επίθεση. Όπως συνέβαινε και με τον Ρούνεϊ, καταλαβαινόμαστε πολύ καλά. Είναι εύκολο να κάνεις διεισδύσεις παίζοντας με καλούς παίκτες".

Για την ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ και στην Πριμέρα Ντιβισιόν και στο Τσάμπιονς Λιγκ:" Πρώτος σκόρερ και στις δύο διοργανώσεις; Θα είναι απίστευτο αν το πετύχω".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ