ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Θα είμαι έτοιμος το Σάββατο"

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Θα είμαι έτοιμος το Σάββατο"
Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραδέχθηκε ότι νιώθει ενόχληση από τη σύγκρουση με τον Κίκο Κασίγια, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι θα είναι παρών στον τελικό του Champions League, το Σάββατο στο Μιλάνο με αντίπαλο την Ατλέτικο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε από την προπόνηση, λόγω ενός χτυπήματος στο μηρό μετά από σύγκρουση που είχε με τον Κίκο Κασίγια. Αμέσως το ιατρικό επιτελείο της "βασίλισσας" έπεσε πάνω του, αλλά δεν κατέστη δυνατό να επιστρέψει στην προπόνηση. Ο "συναγερμός" ήχησε για τα καλά στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, αλλά ο Πορτογάλος σταρ της ομάδας με δηλώσεις του, σήμανε τη λήξη του.

"Ήταν μια μικρή ενόχληση, αλλά σε 2 μέρες θα είμαι καλά. Είμαι πολύ συγκεντρωμένος σε αυτό το ματς, η δική μου επιτυχία θα είναι και της ομάδας. Είναι το ματς της ζωή μας. Νομίζω ότι θα κερδίσουμε. Με την Ατλέτικο είμαστε οι δύο καλύτερες ομάδες, γι' αυτό είμαστε στον τελικό. Θα δούμε ποιος είναι ο καλύτερος, αλλά νομίζω ότι είμαστε εμείς. Πρέπει να κάνουμε καλό ματς. Δεν είναι σύμπτωση, ότι Μπάγερν και Μπαρτσελόνα αποκλείστηκαν από την Ατλέτικο", υποστήριξε ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ διασκεδάζοντας κάθε ανησυχία.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ