ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Κόλπο γκρόσο" με Πιάνιτς η Ρεάλ Μαδρίτης

"Κόλπο γκρόσο" με Πιάνιτς η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα σύμφωνα με τη "Marca", πληρώνοντας ρήτρα 45.000.000 ευρώ για να πάρει τον Μίραλεμ Πιάνιτς από τη Ρόμα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ρεάλ Μαδρίτης καλεί Μίραλεμ Πιάνιτς! Ο Βόσνιος διεθνής μέσος ανήκει στη Ρόμα από το 2011 και αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους άσους της ομάδας της "αιώνιας πόλης", δεν αποκλείεται όμως στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να αλλάξει πόλη, χώρα και ομάδα.

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η ιστοσελίδα της "Marca", εκπρόσωποι της Ρεάλ έχουν έρθει ήδη σε επαφή τις προηγούμενες ημέρες με τον πατέρα του παίκτη για να διερευνήσουν τις διαθέσεις του 25χρονου άσου, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να έχει ανάψει το "πράσινο φως" για την απόκτησή του ώστε η ομάδα του να προλάβει τις Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου που έχουν επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Roma's Miralem Pjanic, center, celebrates with his teammates, right, Radja Nainggolan and Lucas Digne after scoring during the Champions League group E soccer match between Bayer Leverkusen and AS Roma in Leverkusen, Germany, Tuesday, Oct. 20, 2015. (ANSA/AP Photo/Martin Meissner)
Roma's Miralem Pjanic, center, celebrates with his teammates, right, Radja Nainggolan and Lucas Digne after scoring during the Champions League group E soccer match between Bayer Leverkusen and AS Roma in Leverkusen, Germany, Tuesday, Oct. 20, 2015. (ANSA/AP Photo/Martin Meissner) AP

Το ίδιο μέσο υποστηρίζει πως ο Πέρεθ, ο οποίος ψάχνει ένα δυνατό "μπαμ" για να κερδίσει και πάλι την μαδριλένικη κερκίδα, είναι διατεθειμένος να δαπανήσει το ποσό των 45.000.000 ευρώ για να καλυφθεί η ρήτρα αποδέσμευσης που έχουν βάλει οι "τζαλορόσι" στο συμβόλαιο με τον παίκτη, κάτι που αν ισχύει ο Πιάνιτς θα πρέπει να αρχίσει σιγά σιγά να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για... Μαδρίτη.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ