ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κάτι μας θυμίζουν οι κάρτες των Αλόνσο, Ράμος;

Κάτι μας θυμίζουν οι κάρτες των Αλόνσο, Ράμος;

Όπως και το 2010, ο Τσάμπι Αλόνσο και ο Σέρχιο Ράμος, πήραν κίτρινη κάρτα, χάνοντας το επόμενο ματς, ενώ η ομάδα τους ήταν με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση. Εντολή του Μουρίνιο ή απλή σύμπτωση;

Ο Σέρχιο Ράμος και ο Τσάμπι Αλόνσο, ήταν στα όρια καρτών πριν από το ματς με την Γαλατασαράι στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου". Με μια κάρτα ακόμα θα έχαναν το επόμενο παιχνίδι της ομάδας τους στο Champions League.

Και οι δύο όμως πήραν από μια κίτρινη στο ματς με τους Τούρκους και ενώ το σκορ ήταν στο 3-0, κι έτσι θα χάσουν την ρεβάνς στην Τουρκία, όπου η Ρεάλ είναι σχεδόν αδύνατο να χάσει την πρόκριση.

Η Ουέφα, θα μελετήσει το φύλλο αγώνος από τον διαιτητή της αναμέτρησης Σβέιν Όντβαρ Μόεν, και θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει σε έρευνα για το κατά πόσο οι κάρτες των δύο παικτών της Ρεάλ ήταν εσκεμμένες ή ακούσιες.

Κάτι μας θυμίζουν οι κάρτες των Αλόνσο, Ράμος;

Οι κάρτες που πήραν οι δύο ποδοσφαιριστές της Ρεάλ, θα τους αφήσουν εκτός, στο ματς στην Κωνσταντινούπολη, όμως θα είναι "καθαροί" σε ενδεχόμενη πρόκριση της "βασίλισσας" στην τετράδα.

Η Ρεάλ ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0, όταν ο Τσάμπι Αλόνσο πήρε κίτρινη κάρτα, ενώ ο Ράμος "κιτρινίστηκε" στις καθυστερήσεις του αγώνα, κλωτσώντας μακριά την μπάλα.

Η Ουέφα, έχει επιβάλει ειδικό κανονισμό, ώστε να τιμωρούνται οι παίκτες που παίρνουν σκόπιμα κίτρινες κάρτες για να μη χάσουν κρίσιμα ματς. Ο κανονισμός επιβάλλει, τιμωρία για δύο αγώνες ή για μια συγκεκριμένη περίοδο.

Το 2010, πάλι οι Ράμος και Αλόνσο, είχαν αποβληθεί, ενώ βρίσκονταν στο όριο. Αυτό συνέβη στην προτελευταία αγωνιστική των ομίλων, ενάντια στον Άγιαξ με τη Ρεάλ να κερδίζει 4-0, και να κλειδώνει την πρόκρισή της στους "16". Θέλοντας ο Μουρίνιο να έχει "καθαρούς" από κάρτες τους ποδοσφαιριστές του για την επόμενη φάση της διοργάνωσης μάλιστα, τους είχε δώσει ο ίδιος την εντολή να κυνηγήσουν τις κίτρινες κάρτες!

Κάτι μας θυμίζουν οι κάρτες των Αλόνσο, Ράμος;

Στους δύο παίκτες τότε επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο από την Ουέφα, όπως και στον Μουρίνιο, ενώ ο Πορτογάλος, αποβλήθηκε και για δύο ματς λόγω της εντολής που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του. Επίσης, κυρώσεις επιβλήθηκαν και σε Ίκερ Κασίγιας και Γέρζι Ντούντεκ, για τη συμμετοχή τους στο όλο σενάριο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ