ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κασίγιας: "Δεν κρατώ καμία κακία στον Μουρίνιο"

Κασίγιας: "Δεν κρατώ καμία κακία στον Μουρίνιο"

Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ, αν και δεν διατηρούσε τις καλύτερες σχέσεις με τον Μουρίνιο, σε δηλώσεις του παραδέχθηκε πως πλέον δεν του κρατάει καμία κακία και δεν αισθάνεται ότι τον κακομεταχειρίστηκε.

Ο Κασίγιας το τελευταίο εξάμηνο ένιωσε τι θα πει "πάγκος" για τα καλά. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, μετά τον τραυματισμό που είχε στα μισά της σεζόν, αντικαταστάθηκε στη βασική 11άδα της βασίλισσας από τον Ντιέγκο Λόπεθ και ο Μουρίνιο δεν του ξαναέδωσε την ευκαιρία να κερδίσει τη θέση του βασικού.

Αυτό έκανε τον Ίκερ, αλλά και τους οπαδούς της Ρεάλ, να αρχίσουν να βλέπουν διαφορετικά τον Ζοσέ Μουρίνιο. Οι σχέσεις τους δεν ήταν οι καλύτερες. Ωστόσο, ο Μουρίνιο αποτελεί παρελθόν πλέον από τους "Μαδριλένους", υπογράφοντας στην Τσέλσι και ο Ίκερ μπορεί πια να... κοιμάται πιο ήρεμα. Σε δηλώσεις του μάλιστα ο Ισπανός τερματοφύλακας παραδέχθηκε πως πλέον δεν κρατά καμία κακία στον Πορτογάλο και ότι έγινε, έγινε.

Σίγουρα, ο Μουρίνιο δεν μεταχειρίστηκε όπως του άξιζε τον "άγιο Ίκερ", αλλά ο ίδιος σε ισπανικά ΜΜΕ δήλωσε:

"Δεν κρατώ καμία κακία στον Μουρίνιο. Ούτε αισθάνομαι ότι με μεταχειρίστηκε άσχημα, αυτός ήταν ο προπονητής και αυτός έπαιρνε τις αποφάσεις και έπρεπε να το σεβαστώ αυτό. Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του".

Ενώ συνέχισε: "Δεν καταφέραμε να επιτύχουμε κάτι καλό φέτος, σε κανέναν από τους στόχους μας. Ο Μουρίνιο τώρα ξεκίνησε ένα νέο ταξίδι στην καριέρα του και του εύχομαι ότι καλύτερο".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ