ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κασίγιας: "Προτιμώ Champions League από πρωτάθλημα"

Κασίγιας: "Προτιμώ Champions League από πρωτάθλημα"

Την επιθυμία του να κατακτήσει δεύτερο σερί Πρωταθλητριών εξέφρασε ο αρχηγός της Ρεάλ, Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος έδωσε μία απολαυστική ατάκα σε ερώτηση για τη φημολογία που τον θέλει στην Άρσεναλ.

"Ο προπονητής έχει ήδη υπογραμμίσει πως είναι ευκολότερο να κατακτήσουμε το Champions League. Και αυτό γιατί είναι ακόμα στα χέρια μας η κατάσταση ενώ αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα Ισπανίας είναι στα χέρια της Μπαρτσελόνα.

Οι τέσσερις ομάδες που έχουν απομείνει στο Champions League έχουν όλες 25% πιθανότητες κατάκτησης.

Παραδοσιακά οι οπαδοί της Ρεάλ προτιμούν την ευρωπαϊκή διοργάνωση και να κατακτήσουμε το κορυφαίο ευρωπαϊκό τρόπαιο για δεύτερη σερί χρονιά θα είναι κάτι το ξεχωριστό καθώς δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν (σ.σ. με τη μορφή του Champions League από το 1992 και μετά)", δήλωσε ο Κασίγιας στο πλαίσιο παρουσίας του σε διαφημιστική εκδήλωση.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου με την εθνική Ισπανίας "έβγαλε το καπέλο" στους Μπουφόν και Πίρλο μιλώντας για τις επικείμενες αναμετρήσεις με τη Γιουβέντους ενώ σε ερωτηθείς για σενάρια που θέλουν την Άρσεναλ να ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει, είπε:

"Πού να πάω και να βρω καλύτερο μέρος από εδώ;"

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ