ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κάρλος: "Χαρούμενος στη Ρεάλ ο Ρονάλντο"

Κάρλος: "Χαρούμενος στη Ρεάλ ο Ρονάλντο"
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Ρομπέρτο Κάρλος διέψευσε τα σενάρια που θέλουν την Ανζί να κινείται για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, τονίζοντας ότι ο Πορτογάλος είναι ευτυχισμένος στη Ρεάλ. Διαβάστε αναλυτικά.

Η παρουσία του Ρομπέρτο Κάρλος στη Μαδρίτη συνδέθηκε από αρκετούς ως μία επιχείρηση-αστραπή της Ανζί ώστε να προσεγγίσει τη Ρεάλ και να ρίξει βόμβα μεγατόνων με τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως ο επί μία δεκαετία αριστερός μπακ των "μερένγκες" και νυν αθλητικός διευθυντής του ρωσικού συλλόγου απέρριψε κατηγορηματικά το συγκεκριμένο σενάριο.

"Πολύς κόσμος με ρωτάει αν η Ανζί κυνηγάει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν έχω έρθει εδώ πάντως για να έρθω σε συμφωνία μαζί του", ξεκαθάρισε αρχικά ο 39άχρονος Βραζιλιάνος, για να τονίσει αναφορικά με το μίνι σίριαλ που παίζεται το τελευταίο διάστημα στο "Μπερναμπέου" με πρωταγωνιστή τον "δυστυχισμένο" Πορτογάλο.

Κάρλος: "Χαρούμενος στη Ρεάλ ο Ρονάλντο"
© AFP/GETTY IMAGES

"Ο Κριστιάνο είναι χαρούμενος στη Ρεάλ. Εάν δεν θέλει να πανηγυρίζει τα γκολ του, τότε εμείς, ο κόσμος που παρακολουθεί τα παιχνίδια θα πανηγυρίζει τα τέρματα για εκείνον.

Δεν θα έπρεπε να ανησυχεί, αρέσει πολύ στον κόσμο".

Τέλος, ο τρεις φορές πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ (1998. 2000, 2002) δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι η Ρεάλ είναι σε θέση να κατακτήσει την "κούπα με τα μεγάλα αυτιά" τον ερχόμενο Μάιο στο "Γουέμπλεϊ".

"Η Ρεάλ έχει έναν εκπληκτικό προπονητή. Πολλοί του ασκούν κριτική, αλλά συνεχίζει να νικάει. Με αυτή την ομάδα και αυτόν τον προπονητή, κάτι καλό μπορεί να συμβεί".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ