ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Καπέλο: "Καλά έκανε ο Ζιντάν, ο Πέρεθ θα τον απέλυε αν δεν είχε πάρει το Champions League"

Russia's head coach Fabio Capello gestures as Belgium's head coach Marc Wilmots, left, kicks a ball in the background, during the group H World Cup soccer match between Belgium and Russia at the Maracana stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, June 22, 2014. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Καπέλο (AP PHOTO/IVAN SEKRETAREV)

Ο Φάμπιο Καπέλο υποστήριξε ότι καλά έκανε και έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζινεντίν Ζιντάν και επεσήμανε ότι αν δεν είχε πάρει το Champions League ο Γάλλος, θα τον απέλυσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο άλλοτε προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Φάμπιο Καπέλο, μίλησε στο Skysports και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για την απόφαση του Ζινεντίν Ζιντάν να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Champions League.

Ο Ιταλός κόουτς τάχθηκε υπέρ της επιλογής του Γάλλου, λέγοντας τα εξής: " Πήρε τη σωστή απόφαση γιατί η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια δεν ήταν τόσο καλή. Ήξερε ότι αν δεν είχε πάρει το Champions League, θα είχε απολυθεί και το ήξερε αυτό εδώ και τρεις μήνες. Οπότε καλά έκανε".

Ο Καπέλο, ο οποίος ήταν στην τεχνική ηγεσία της Βασίλισσας τη σεζόν 1996-1997 και το 2006-2007, πρόσθεσε: " Ο Φλορεντίνο Πέρεθ πάντα ήθελε να είναι αυτός ο προπονητής. Όταν κέρδιζε η Ρεάλ, χαιρόταν. Όταν έχανε, πάντα κάποιος άλλος έφταιγε. Εγώ πήρα το πρωτάθλημα και μετά με έδιωξε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τέλος ο Ζιντάν από τη Ρεάλ Μαδρίτης
Ποιος θα είναι ο διάδοχος του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ; (POLL)
Τα επιτεύγματα του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης
Υπερηφάνεια και "ευχαριστώ" Ρονάλντο σε Ζιντάν
Το "αντίο" του Μπενζεμά στον Ζιντάν

(AP Photo/Ivan Sekretarev)

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ