ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κ. Ρονάλντο: "Το Champions League αξίζει πιο πολύ από το νταμπλ στην Ισπανία"

Κ. Ρονάλντο: "Το Champions League αξίζει πιο πολύ από το νταμπλ στην Ισπανία"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποστήριξε ότι το Champions League είναι όνειρο για κάθε παίκτη ενώ εξήγησε για ποιο λόγο είναι αδύνατο να γίνει ο γιος του φαν της... Μπαρτσελόνα.

Μέχρι στιγμής η Μπαρτσελόνα έχει το "πάνω χέρι" στη φετινή σεζόν έχοντας πάρει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ισπανίας (έκανε το νταμπλ όπως και πέρυσι), όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρεί πως το ταμείο θα πρέπει να γίνει στο τέλος από τη στιγμή που ενδεχόμενη κατάκτηση του Champions League από την ομάδα του θα αλλάξει το σκηνικό των εντυπώσεων.

"Εάν πάρουμε το Champions League, αυτό θα είναι παραπάνω από το νταμπλ της Μπαρτσελόνα. Το τρόπαιο αυτό αποτελεί όνειρο για τον οποιονδήποτε, δεν θα το αντάλλαζα με οτιδήποτε άλλο", δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος σούπερ σταρ των "μερένγκες" ενόψει του τελικού του Σαββάτου με την Ατλέτικο Μαδρίτης, και πρόσθεσε:

"Τι θα έκανα αν ο γιος μου γινόταν οπαδός της Μπαρτσελόνα; Αδύνατο, έχει το DNA του μπαμπά. Εάν πάντως τύχαινε να συμβεί, θα το αποδεχτώ. Δε θα τον πήγαινα στο Camp Nou αλλά θα είναι πάντα ο γιος μου..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κ. Ρονάλντο: "Εύχομαι ο Μουρίνιο να πάει την Μ. Γιουνάιτεντ στην κορυφή"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ