ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κ. Ρονάλντο: "Άλλα δύο χρόνια στη Ρεάλ..."

PREMIOS MARCA DE FUTBOL. FIESTA PICHICHI. TEATRO GOYA DE MADRID. ESCENARIO
PREMIOS MARCA DE FUTBOL. FIESTA PICHICHI. TEATRO GOYA DE MADRID. ESCENARIO LIBRE USO

Τέλος στα σενάρια αποχώρησής του από τη Ρεάλ έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ξεκαθάρισε -στο πλαίσιο βράβευσής του από τη Marca- πως θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους.

Το απόγευμα της Δευτέρας (8/2) ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρέλαβε για τρίτη φορά στην καριέρα του το "Trofeo Pichichi" ως κορυφαίος σκόρερ της περασμένης σεζόν στη La Liga (48 γκολ σε 35 ματς) και στο πλαίσιο της εκδήλωσης φρόντισε να σκορπίσει χαρά στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης.

Και αυτό γιατί φρόντισε να απομακρύνει το οποιοδήποτε σενάριο περί αποχώρησής του από το "Santiago Bernabeu", ξεκαθαρίζοντας πως σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του που τον δένει μέχρι το 2018 με τη Ρεάλ και από εκεί και πέρα θα αποφασίσει αν θα συνεχίσει ή θα επιλέξει άλλο σταθμό στην καριέρα του.

Κ. Ρονάλντο: "Άλλα δύο χρόνια στη Ρεάλ..."

"Βρίσκομαι έξι χρόνια στην Ισπανία. Ήμουν τόσα χρόνια και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το αγγλικό πρωτάθλημα αποτελεί σπουδαία εμπειρία, όμως για μένα το ισπανικό είναι το κορυφαίο στον κόσμο. Η La Liga είναι υπέροχη, ανταγωνιστική, με σπουδαίους παίκτες", δήλωσε αρχικά ο "CR7" και πρόσθεσε:

Κ. Ρονάλντο: "Άλλα δύο χρόνια στη Ρεάλ..."

"Είναι προνόμιο για μένα να αφήνω εδώ το σημάδι μου. Θέλω να παραμεινω στη Ρεάλ για άλλα δύο χρόνια, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου σε αυτά τα δύο χρόνια που έχει ακόμα το συμβολαίο μου, μετά θα δούμε".

Κ. Ρονάλντο: "Άλλα δύο χρόνια στη Ρεάλ..."

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ο οποίος αναδείχτηκε το 2016 δεύτερος στην ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα, δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει τους οπαδούς των "μερένγκες" για την υποστήριξη προς το πρόσωπό του.

Κ. Ρονάλντο: "Άλλα δύο χρόνια στη Ρεάλ..."

"Αφιερώνω αυτό το βραβείο στην ομάδα, στους προπονητές και σε όλους εδώ στη Μαδρίτης. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να πετύχω τόσα πολλά γκολ την περασμένη σεζόν. Ας ελπίσουμε να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν με τον ίδιο τρόπο.

Κ. Ρονάλντο: "Άλλα δύο χρόνια στη Ρεάλ..."

Είναι θεαματικοί. Θα δώσουμε τα πάντα στο χορτάρι για να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε τρόπαια και το Champions League ξανά".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ