ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ιβάνοβιτς: "Γνωρίζω πως με θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης"

Ιβάνοβιτς: "Γνωρίζω πως με θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης"
Ιβάνοβιτς

Ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς δήλωσε πως είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, υπογραμμίζοντας όμως πως είναι χαρούμενος στην Τσέλσι. Διαβάστε τι είπε.

Τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει στο στόχαστρό της τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Ο Σέρβος δήλωσε πως είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ισπανίας, αλλά έσπευσε να τονίσει πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην Τσέλσι.

"Γνωρίζω τι έχει γραφτεί για το μέλλον μου και πως η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάσει την περίπτωσή μου, αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να το συζητήσουμε. Είμαι αφοσιωμένος στην εθνική μου ομάδα και είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι" είπε και προσέθεσε:

"Κατέκτησα το Τσάμπιονς Λιγκ πριν από μία εβδομάδα και είναι περίπλοκο ν' αρχίσω να σκέφτομαι πως θ' αλλάξω σύλλογο. Είμαι πολύ χαρούμενος στο Λονδίνο".

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Σέρβος δεν έχει συνεργαστεί με τον Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς αποκτήθηκε ένα χρόνο μετά τη φυγή του Πορτογάλου από την Τσέλσι. Παρόλα αυτά ο 49χρονος έχει πολύ καλή άποψη για εκείνον.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ