ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η ζωή στο "Βαλντεμπέμπας"

Η ζωή στο "Βαλντεμπέμπας"

Τέλος τα ακριβά ξενοδοχεία και οι διακοπές για τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον καλούνται να μετακομίσουν στο "Βαλντεμπέμπας", το σύγχρονο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, που από φέτος θα είναι εντελώς διαφορετικό. Δείτε που θα μένουν και θα προπονούνται οι "μερένχες" κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και όχι μόνο. (photos)

Η καλοκαιρινή προετοιμασία ξεκίνησε για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι παίκτες θα πρέπει να ξεχάσουν όμως τις πολυτέλειες και τα ακριβά ξενοδοχεία που είχαν συνηθίσει, καθώς πλέον η ζωή τους θα βρίσκεται - σχεδόν - αποκλειστικά στο ανακαινισμένο και σύγχρονο πλέον προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, λίγο έξω από τη Μαδρίτη, στο Βαλντεμπέμπας.

Ο Κάρλο Αντσελότι και οι συνεργάτες του, μπορούν να νιώθουν ήσυχοι ότι πλέον οι παίκτες τους θα ξεχάσουν τα πάντα και απλά θα αφοσιωθούν στο ποδόσφαιρο. Τα εγκαίνια της "Πόλης της Ρεάλ Μαδρίτης" όπως ονομάστηκε όλη η εγκατάσταση, έγιναν φέτος το χειμώνα και οι παίκτες για πρώτη χρονιά θα ζήσουν αυτή την εμπειρία.

Το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, είναι ιδανικό για απομόνωση και συγκέντρωση, κι ο Αντσελότι το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Πλέον εκεί οι "μερένχες" θα μένουν καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και κατά τη διάρκεια της σεζόν, τις ημέρες που θα αγωνίζονται εντός έδρας.

Η ζωή στο "Βαλντεμπέμπας"

Το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ από ψηλά.

Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει τουλάχιστον 10 ώρες στο προπονητικό κέντρο, όπου θα γυμνάζονται, θα κάνουν ασκήσεις με μπάλα ή χωρίς, τρέξιμο, αλλά και θα παίζουν φιλικά παιχνίδια. Από τις 9.00 το πρωί θα φθάνουν στα γήπεδα και θα αποχωρούν στις 7.00 το απόγευμα, όπου τότε θα μπορούν μετά να χαλαρώσουν λίγο κι ύστερα να κοιμηθούν για να συνεχίσουν το ίδιο πρόγραμμα την επομένη.

Η ζωή στο "Βαλντεμπέμπας"

Η καφετέρια του αθλητικού κέντρου, όπου οι ποδοσφαιριστές μπορούν να περάσουν λίγες ώρες χαλάρωσης.

Οι ποδοσφαιριστές θα μένουν στους ειδικά διαμορφωμένους ξενώνες που εγκαινιάστηκαν φέτος και είναι πλήρως εξοπλισμένοι ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. Υπάρχουν συνολικά 56 δωμάτια, όπου θα μένει όχι μόνο η ποδοσφαιρική ομάδα της Ρεάλ, αλλά κι αυτή του μπάσκετ.

Η ζωή στο "Βαλντεμπέμπας"

"Η πόλη της Ρεάλ Μαδρίτης", έχει σκοπό να φιλοξενήσει στην πορεία όλους τους αθλητές που αγωνίζονται σ' όλα τα τμήματα της Ρεάλ. Φυσικά, στους ξενώνες αυτούς θα μένουν και όλα τα παιδιά των ακαδημιών της ομάδας. Επόμενο βήμα είναι να δημιουργηθεί κι ένα θεματικό πάρκο για τους οπαδούς όπου θα μπορούν να έρθουν και να δουν πως ζουν και προπονούνται οι Μαδριλένοι.

Η ζωή στο "Βαλντεμπέμπας"

Η μακέτα των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Το αθλητικό κέντρο της Ρεάλ είναι το μεγαλύτερο που έχει κατασκευαστεί από έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο. Η έκτασή του είναι 1.200.000 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει ιατρικά κέντρα, ξενώνες, γήπεδα 5x5 και 11x11 με τεχνικό και φυσικό χορτάρι, πισίνες, αίθουσες προβολών, το γήπεδο "Αλφρέδο Ντι Στέφανο" όπου αγωνίζεται η δεύτερη ομάδα της Ρεάλ, Καστίγια και πολλές άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Δείτε το νέο "σπίτι" των ποδοσφαιριστών της Ρεάλ Μαδρίτης:

Η ζωή στο "Βαλντεμπέμπας"

Η βεράντα του εστιατορίου, με θέα τα γήπεδα.

Η ζωή στο "Βαλντεμπέμπας"

Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, όπου οι ποδοσφαιριστές μπορούν να χαλαρώνουν.

Η ζωή στο "Βαλντεμπέμπας"

Η μεγάλη και σύγχρονη αίθουσα τύπου του "Βαλντεμπέμπας".

Η ζωή στο "Βαλντεμπέμπας"

Τα γυμναστήρια των εγκαταστάσεων καταλαμβάνουν έκταση, 3.000 τετραγωνικών μέτρων και είναι πλήρως εξοπλισμένα.

Η ζωή στο "Βαλντεμπέμπας"

Πανοραμική άποψη των γηπέδων.

Το ποδοσφαιρικό γήπεδο "Αλφρέδο Ντι Στέφανο", που πήρε το όνομά του από τον θρύλο της Ρεάλ είναι ένα μικρό "Μπερναμπέου":

Η ζωή στο "Βαλντεμπέμπας"

Η είσοδος του γηπέδου "Αλφρέδο Ντι Στέφανο".

Η ζωή στο "Βαλντεμπέμπας"

Το άγαλμα του θρύλου της Ρεάλ κοσμεί τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου.

Η ζωή στο "Βαλντεμπέμπας"

Ο αγωνιστικός χώρος του "Αλφρέδο ντι Στέφανο".

Η ζωή στο "Βαλντεμπέμπας"

Η είσοδος των αποδυτηρίων του γηπέδου.

Η ζωή στο "Βαλντεμπέμπας"

Το γήπεδο που αγωνίζεται η δεύτερη ομάδα της Ρεάλ, από ψηλά.

Η ζωή στο "Βαλντεμπέμπας"

Τα δημοσιογραφικά του γηπέδου.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ