ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η στήριξη στον Μουρίνιο και η επιλογή του Αντάν

Η στήριξη στον Μουρίνιο και η επιλογή του Αντάν

Διαβάστε γιατί ο Φλορεντίνο Πέρεθ στηρίζει... αναγκαστικά τον Ζοζέ Μουρίνιο, από πότε γνώριζε ο Αντάν ότι θα αγωνιστεί με τη Μάλαγα, πότε ο Κασίγιας έμεινε ξανά εκτός για τεχνικούς λόγους και ποια είναι τα στατιστικά του Πορτογάλου, που συμπλήρωσε 400 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ολοένα και πιο βαρύ γίνεται το κλίμα στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης με τα στραπάτσα να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Τελευταίο αυτό με τη Μάλαγα, η οποία έκαμψε την αντίσταση των Μαδριλένων σε μία βραδιά που σημαδεύτηκε από τη μη χρησιμοποίηση του Ίκερ Κασίγιας.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έδωσε τις δικές του απαντήσεις για την επιλογή του Αντόνιο Αντάν, ωστόσο, η αλήθεια είναι πως ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τον Κασίγιας για να περάσει το δικό του μήνυμα, κάτι που έχει κάνει στο παρελθόν και με τον Σέρχιο Ράμος.

Οι δυο τους έχουν κάκιστες σχέσεις με τον Μουρίνιο και μόνο τυχαίο δεν είναι που ο Ράμος ήταν ο πρώτος που μίλησε για τη μη χρησιμοποίηση του Κασίγιας και την έκπληξη που ένιωσαν όλοι οι παίκτες. Παρόλα αυτά δημοσίευμα της "AS" αναφέρει πως ο Αντάν γνώριζε από την Τρίτη πως θα είναι βασικός στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι μετά τον Μάιο του 2002 (κόντρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια), που ο Κασίγιας έμεινε εκτός 11αδας για τεχνικούς λόγους σε αγώνα που δεν ήταν ασήμαντος.

Η στήριξη στον Μουρίνιο και η επιλογή του Αντάν

Ο Μουρίνιο με αυτές τους τις κινήσεις προσπαθεί ακόμα να δείξει ποιος είναι το αφεντικό, όμως, η αλήθεια είναι πως έχει χάσει τα αποδυτήρια. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον οποίον εντός της εβδομάδας είχε συνάντηση, συνεχίζει να τον στηρίζει όχι μόνο επειδή τον εκτιμά αλλά και γιατί δεν μπορεί κι αλλιώς βάσει του νέου συμβολαίου του 49χρονου.

Σύμφωνα με την "Mundo Deportivo" ο πρώην τεχνικός της Ίντερ έχει ρήτρα αποδέσμευσης 20 εκατομμυρίων ευρώ μεσούσης της περιόδου και 5 εκατομμυρίων ευρώ στο τέλος της σεζόν. Επομένως, αυτή τη στιγμή καθίσταται απαγορευτικό να απολυθεί δεδομένου ότι ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν παραιτείται.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Πέρεθ έχει καλέσει τους αρχηγούς της Ρεάλ Μαδρίτης σε συνάντηση, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα που υπάρχουν, αφού μπορεί το πρωτάθλημα να έχει χαθεί, όμως οι πρωταθλητές Ισπανίας διεκδικούν ακόμα το Champions League και το Κύπελλο Ισπανίας.

Η στήριξη στον Μουρίνιο και η επιλογή του Αντάν

Τέλος, το παιχνίδι με τη Μάλαγα ήταν ιδιαίτερο για τον Μουρίνιο, ο οποίος συμπλήρωσε 400 παιχνίδια σε επίπεδο πρώτης εθνικής με τις ομάδες στις οποίες έχει εργαστεί (Μπενφίκα, Λεϊρία, Πόρτο, Τσέλσι, Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης). Μπορεί το Σάββατο να γνώρισε την 39η ήττα του, όμως, τα στατιστικά του είναι εκπληκτικά αν αναλογιστεί κανείς πως έχει 282 νίκες και 79 ισοπαλίες, ήτοι 70% ποσοστό.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ