ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η νέα Ρεάλ Μαδρίτης του Κάρλο Αντσελότι

Η νέα Ρεάλ Μαδρίτης του Κάρλο Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι έτοιμος να αναλάβει την Ρεάλ Μαδρίτης και να χτίσει μια ομάδα με σπουδαία ταλέντα που μπορούν να γράψουν ιστορία στο μέλλον. Διαβάστε για τους 6 ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν από το 1990 έως το 1993 και αποτελούν το μέλλον της "Βασίλισσας" και δείτε VIDEOS με τα κατορθώματά τους!

Η φυγή του Ζοζέ Μουρίνιο και ο (διαφαινόμενος) ερχομός του Κάρλο Αντσελότι, φέρνουν νέο αέρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και όπως φαίνεται αυτός ο αέρας αναμένεται να είναι αρκετά νεανικός και δροσερός.

Όπως αναφέρει η "Marca" σε ειδικό της θέμα για τη νέα "Βασίλισσα", θα είναι αρκετοί οι νέοι ποδοσφαιριστές που θα πάρουν ευκαιρίες και θα γίνουν μέλη στην μεγάλη ομάδα της Μαδρίτης.

Ήδη, στα σκαριά βρίσκεται μια σπουδαία μεταγραφή και το όνομα αυτού... Ίσκο! Ο 21χρονος άσος θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ισπανία και τα τελευταία δύο χρόνια έχει μαγέψει τα πλήθη με τη φανέλα της Μάλαγα. Το μέλλον του προμηνύεται λαμπρό και την επόμενη χρονιά πιθανότατα να τον βλέπουμε με τα λευκά της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 30.000.000€, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό ενδιαφέρεται και η Μάντσεστερ Σίτι του πρώην προπονητή του στην Μάλαγα, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Εκτός όμως από τον Ίσκο, υπάρχουν ακόμα 4 ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, που αποτελούν το λαμπρό μέλλον της ομάδας, αλλά και ένας Βραζιλιάνος που ήρθε το Γενάρη από την Σάο Πάολο. Πρόκειται για τον Ισπανό επιθετικό Άλβαρο Μοράτα (23/10/1992), τον Βραζιλιάνο μέσο Καζεμίρο (23/2/1992), τον Ισπανό ακραίο χαφ Χεσέ Ροντρίγκεθ (26/2/1993), τον Ισπανό δεξιό μπακ , Ντανιέλ Καρβαχάλ που επιστρέφει στην Μαδρίτη από την Λεβερκούζεν (11/1/1992) και τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό Νάτσο (18/1/1990).

Συνολικά λοιπόν, έξι ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί από το 1990 έως το 1993 θα αγωνιστούν στους "μερένγκες", ενώ μην ξεχνάμε και τον 20χρονο (25/4/1993), Ραφαέλ Βαράν, που είχε φέτος 24 συμμετοχές και τον εμπιστεύτηκε πλήρως ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Τέλος, να προσθέσουμε πως στην μεταγραφική λίστα της "Βασίλισσας" είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ (16/7/1989) και ο Ιλκάι Γκιουντογάν (24/10/1990), που αν αποκτηθούν θα ρίξουν κι άλλο τον μέσο όρο ηλικίας. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ρεάλ Μαδρίτης πάει για ανανέωση και παράλληλα επενδύει στο μέλλον.

Γκολ και ντρίμπλες του τρομερού Ίσκο

Γκολ και ασίστ του Ντάνι Καρβαχάλ

Γκολ και ασίστ του Χεσέ Ροντρίγκεθ

Πανέμορφα γκολ από τον Άλβαρο Μοράτα

Ο Καζεμίρο εν δράσει...

*Στην φωτογραφία βλέπετε στο κέντρο τον Ίσκο, πάνω δεξιά τον Ντανιέλ Καρβαχάλ, στην μέση τον Νάτσο, κάτω δεξιά τον Καζεμίρο, στην μέση κάτω τον Χέσε Ροντρίγκεθ και κάτω αριστερά τον Άλβαρο Μοράτα.

Πηγή: marca.com

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ