ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η "σοφή" συμβουλή του Πέπε στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates a goal during the Spanish league football match RCD Espanyol vs Real Madrid CF at the Cornella-El Prat stadium in Cornella de Llobregat on May 17, 2015.   AFP PHOTO / LLUIS GENE
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo celebrates a goal during the Spanish league football match RCD Espanyol vs Real Madrid CF at the Cornella-El Prat stadium in Cornella de Llobregat on May 17, 2015. AFP PHOTO / LLUIS GENE AFP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν χαρούμενος μετά το χατ-τρικ του κόντρα στην Εσπανιόλ και θέλησε να κρατήσει τη μπάλα του αγώνα όμως ο Πέπε τον... έβαλε στη θέση του. Δείτε το video.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ είδε διά ζώσης τη μπασκετική Ρεάλ Μαδρίτης να νικάει τον Ολυμπιακό (78-59) και να αναδεικνύεται για 9η φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Ευρώπης όμως την ίδια ώρα έπινε το πικρό ποτήρι από το ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς η Μπαρτσελόνα εξασφάλιζε μαθηματικά τον τίτλο στη La Liga και μάλιστα μέσα στη Μαδρίτη με το 1-0 επί της Ατλέτικο.

Το αποτέλεσμα αυτό ουσιαστικά "ακύρωσε" το 4-1 της Ρεάλ στην Καταλωνία επί της Εσπανιόλ, σε ένα ματς που ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε δώσει ένα ακόμα επιθετικό ρεσιτάλ σκοράροντας χατ-τρικ.

Το εντυπωσιακό είναι πως αμέσως μετά τη λήξη οι παίκτες της Ρεάλ ήταν περίλυποι, με τον CR7 να έχει όμως παρασυρθεί από τη χαρά των τριών γκολ που τον φέρνει μία ανάσα από τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη φετινή La Liga και να ζητάει από τον Μαρσέλο τη μπάλα για την κρατήσει ως ενθύμιο.

Κάπου εκεί όμως παρενέβη ο συμπατριώτης του Πέπε για να του... μετριάσει τη χαρά, με τον Πορτογάλο σέντερ μπακ να τον πλησιάζει και να τον συμβουλεύει (είχε βάλει το χέρι του μπροστά στο στόμα του για να μην τον καταγράψουν οι τηλεοπτικές κάμερες) να είναι πιο ήπιος στις αντιδράσεις του από τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα είχε μόλις κατακτήσει τον τίτλο.

Με το που έγινε αυτή η παραίνεση ο CR7 άλλαξε αμέσως... διάθεση, σταμάτησε να χαμογελάει και αμέσως έσπευσε να χειροκροτήσει τους οπαδούς της Ρεάλ που βρέθηκαν στις εξέδρες για να στηρίξουν τους "μερένγκες".

Ο Πέπε λέει... calma στον Κριστιάνο Ρονάλντο:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ