ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Η Ρεάλ παίρνει με 180 εκατομμύρια ευρώ τον Εμπαπέ"

Monaco's forward Kylian MBappe Lottin celebrates his opening goal during the League One soccer match Monaco against Saint Etienne, at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Claude Paris)
Monaco's forward Kylian MBappe Lottin celebrates his opening goal during the League One soccer match Monaco against Saint Etienne, at the Louis II stadium in Monaco, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Claude Paris) AP PHOTO/CLAUDE PARIS

Σε συμφωνία με τη Μονακό για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ έναντι 180 εκατομμυρίων ευρώ ήρθε η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μετά την πώληση του Άλβαρο Μοράτα είχε τονίσει την ανάγκη απόκτησης ενός επιθετικού από την ομάδα του. Έτσι, η διοίκηση των Μαδριλένων φαίνεται ότι έτρεξε τις διαδικασίες για την πραγματοποίηση της επιθυμίας του προπονητή της.

Εδώ και αρκετό καιρό οι Μαδριλένοι ήταν σε επαφές με τη διοίκηση της Μονακό για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν αρκετά με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ανεβάζει την προσφορά της συνεχώς μέχρι οι δύο πλευρές να φτάσουν σε συμφωνία. Η "Marca" αποκάλυψε ότι οι δύο ομάδες τα βρήκαν τελικά σε όλα για 180 εκατομμύρια ευρώ! Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται η Μονακό θα πάρει μετρητά τα 160 εκατομμύρια και τα άλλα 20 μετά από την επίτευξη κάποιον στόχων από το Γάλλο επιθετικό.

Σε ό,τι αφορά τον Εμπαπέ αξίζει να τονίσουμε ότι ήδη τον περίμενε να ιδιαίτερα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Ο 18χρονος Γάλλος επιθετικός έχει μπροστά του μία συμφωνία διάρκειας έξι ετών που θα του αποφέρει συνολικά 42 εκατομμύρια, δηλαδή θα λαμβάνει επτά εκατομμύρια για κάθε χρόνο συνεργασίας.

Φυσικά, εάν ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο ντιλ θα πρόκειται για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Photo Credits: AP Photo/Claude Pari s

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ