ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η Ρεάλ

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η Ρεάλ
Ρονάλντο Κακά Οζίλ

Η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αθλητισμού που ξεπερνά σε έσοδα τα 500 εκατομμύρια ευρώ μέσα σε μία σεζόν έγινε η Ρεάλ Μαδρίτης. Διαβάστε αναλυτικότερα.

Με τους κανόνες του Financial Fair Play δείχνει να συμβαδίζει η Ρεάλ Μαδρίτης, ο ισολογισμός της οποίας ήταν εντυπωσιακός για τη σεζόν που μας πέρασε (2011/12).

Όχι μόνο το πρόσημο ήταν θετικό, αλλά ο σύλλογος έγινε ο πρώτος που βγάζει μέσα σε μία σεζόν περισσότερα από 500 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που αποδεικνύει τη δυναμική του και το εξαιρετικό τμήμα μάρκετινγκ που έχει.

Την περασμένη σεζόν, λοιπόν, τα έσοδα έφτασαν τα 514 εκατομμύρια ευρώ, με το καθαρό κέρδος να ανέρχεται στα 24,2 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο το ποσό αυτό είναι μικρότερο κατά 23,3% από την περασμένη χρονιά κυρίως λόγω της αύξησης της φορολογίας στην Ισπανία.

Τέλος, το χρέος των "μερένχες" έπεσε στα 124,7 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που χαροποιεί τόσο τους ανθρώπους του συλλόγου όσο και τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί, ο οποίος βλέπει πως ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου εναρμονίζεται με το FFP.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ