ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Επιχείρηση "διαχείριση" του Ρονάλντο από τον Ζιντάν

Επιχείρηση "διαχείριση" του Ρονάλντο από τον Ζιντάν
Ρονάλντο-Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει εκπονήσει σχέδιο για το πώς θα διαχειριστεί σωστά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και θα τον κρατήσει ξεκούραστο και "καυτό" για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γίνεται 32 ετών. Όσο και αν βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, αυτό δεν σημαίνει ότι ο χρόνος δεν περνάει από πάνω του και δεν τον επηρεάζει.

Επειδή, δε, ο Ζινεντίν Ζιντάν στη δική του ηλικία ήταν ο ιθύνων νους της Ρεάλ Μαδρίτης και γνωρίζει από πρώτο χέρι τι χρειάζεται ο παίκτης του για να διατηρηθεί ξεκούραστος και "καυτός" για το υπόλοιπο της σεζόν, τον διαχειρίζεται όσο πιο μεθοδικά μπορεί.

Αυτές τις ημέρες, ο CR7 βρίσκεται στη γενέτειρά του, τη Μαδέιρα, απολαμβάνοντας τις διακοπές του και την ξεκούρασή του μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων. Εκεί θα παραμείνει με την οικογένειά του ως τις 27/12, όταν και θα επιστρέψει πίσω στη Μαδρίτη. Μάλιστα, υπάρχει εντολή από τους ανθρώπους της Ρεάλ να μην ασχοληθεί καθόλου με το ποδόσφαιρο αυτές τις μέρες, ώστε να αδειάσει το μυαλό του και να ξεκουράσει τελείως τον οργανισμό του.

Είπαμε, μεγαλώνει και θα πρέπει να κοιτάζει το σώμα του και τους ρυθμούς του. Στη Ρεάλ το ξέρουν και θέλουν να τον κρατήσουν στην κατάσταση που πρέπει μέχρι το τέλος της σεζόν. Στόχος φυσικά να αποφύγει και τον οποιονδήποτε μυικό τραυματισμό, που θα μπορούσε να τον αφήσει εκτός δράσης. Μην ξεχνάμε ότι στον τελικό του περσινού Champions League έπαιζε τραυματίας, ενώ βγήκε εκτός στον τελικό του EURO.

Επιχείρηση "διαχείριση" του Ρονάλντο από τον Ζιντάν

Με ανοιχτό χρώμα τα ματς της Ρεάλ χωρίς τον Ρονάλντο

Το σχέδιο του Ζινεντίν Ζιντάν είναι να μη χρησιμοποιήσει φέτος σε παιχνίδια μικρότερης σημασίας τον Ρονάλντο, όσο κι αν εκείνος θέλει να παίζει συνέχεια και να βάζει γκολ. Στο ματς Κυπέλλου κόντρα στη Σεβίλλη στις αρχές του νέου έτους, έχει προγραμματιστεί να μείνει εκτός. Αυτό θα είναι το 8ο φετινό ματς που θα χάσει από τα συνολικά 28 που θα έχει δώσει μέχρι τότε η Ρεάλ.

Τα δύο τελευταία χρόνια έχει συνολικά χάσει 9 ματς από τα 111 της ομάδας του, όπερ σημαίνει ότι ο φετινός αριθμός είναι πολύ μεγάλος. Όμως, οι "μπλάνκος" προσέχουν για να έχουν και δεν θέλουν να τον χάσουν μέσα στη σεζόν. Η καλύτερη διαχείριση, θα τον βοηθήσει και στο παιχνίδι του και θα τον κάνει ακόμα πιο αποτελεσματικό. Στόχος να συνεχίσει να "πυροβολεί κατά ριπάς" και τα επόμενα χρόνια.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ