ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εκτός για δυο με τρεις μήνες ο Τσάμπι Αλόνσο

Εκτός για δυο με τρεις μήνες ο Τσάμπι Αλόνσο

Ο Τσάμπι Αλόνσο, υπέστη κάταγμα πέμπτου μεταταρσίου σε προπόνηση της Ρεάλ και θα παραμείνει εκτός γηπέδων για τους επόμενους δυο με τρεις μήνες.

Κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Τσάμπι Αλόνσο έσπασε ένα δάχτυλο του ποδιού του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει για να κάνει εξετάσεις.

Οι γιατροί ανακοίνωσαν στον Κάρλο Αντσελότι πως ο παίκτης υπέστη κάταγμα πέμπτου μεταταρσίου κι έτσι θα στερηθεί των υπηρεσιών του για τους επόμενους δυο με τρεις μήνες.

Το ίδιο είχε πάθει πέρυσι ο Μαρσέλο σε παιχνίδι με την εθνική Βραζιλίας. Ο αριστερός μπακ είχε τραυματιστεί πέρυσι τον Οκτώβρη και επέστρεψε τρεις μήνες μετά, στα μέσα Ιανουαρίου.

Ο Ισπανός μέσος είχε επιστρέψει στις προπονήσεις των Μαδριλένων από τα τέλη Ιουλίου, αφού τον Ιούνιο έκανε επέμβαση στην βουβωνική χώρα και κανονικά υπολογιζόταν να επιστρέψει περίπου στα μέσα Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη.

Πλέον, με τον Τσάμπι Αλόνσο εκτός μάχης δεν τίθεται θέμα παραχώρησης του Λούκα Μόντριτς (αν υπήρχε), μιας και ο Κροάτης θα φανεί πολύτιμος για τον Κάρλο Αντσελότι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ