ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Ράμος

Εκτός για τρεις εβδομάδες ο Ράμος

Δεν είναι ο Χάμες Ροντρίγκες το μοναδικό πρόβλημα που αποκόμισε η Ρεάλ Μαδρίτης από την αναμέτρηση με τη Σεβίλλη, αλλά και ο Σέρχιο Ράμος που θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες. Αποδεκατισμένη η άμυνα.

Με προβλήματα θα παραταχθεί η Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στην Ατλέτικο, καθώς μετά την απώλεια του Χάμες Ροντρίγκες που θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες, ήρθε και αυτή του Σέρχιο Ράμος για τρεις εβδομάδες αντίστοιχα.

Ο διεθνής Ισπανός αμυντικός των "μερένγκες" είχε μυϊκά προβλήματα από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στο Μαρόκο και ο κίνδυνος για μεγαλύτερο τραυματισμό επιβεβαιώθηκε στην αναμέτρησης της Τετάρτης, κόντρα στη Σεβίλλη.

Με όλα αυτά, δεν μπορεί παρά να πονοκεφαλιάζει ο Κάρλο Αντσελότι που βλέπει ενόψει της αναμέτρησης με τους "κολτσονέρος", εκτός τόσο τον Πέπε (μυϊκός τραυματισμός), όσο και το Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, Μαρσέλο, ο οποίος είναι τιμωρημένος ενώ και ο Κοεντράο νιώθει ενοχλήσεις.

Έτσι, οι Βαράν και Νάτσο Φερνάντεθ θα αποτελέσουν αναγκαστικά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Ρεάλ Μαδρίτης, το Σάββατο, κόντρα στην Ατλέτικο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ