ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εκνευρισμένος ο Ζιντάν με Μουρίνιο

Former French football player Zinedine Zidane (L) looks to Real Madrid's Portuguese coach Jose Mourinho during a press conference at White Hart Lane stadium in London on April 12, 2011, on the eve of the Champions League quarter-final second leg football match against Tottenham Hotspur. AFP PHOTO/JAVIER SORIANO. (Photo credit should read JAVIER SORIANO/AFP/Getty Images)
Former French football player Zinedine Zidane (L) looks to Real Madrid's Portuguese coach Jose Mourinho during a press conference at White Hart Lane stadium in London on April 12, 2011, on the eve of the Champions League quarter-final second leg football match against Tottenham Hotspur. AFP PHOTO/JAVIER SORIANO. (Photo credit should read JAVIER SORIANO/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η μη χρησιμοποίηση του Καρίμ Μπενζεμά στους ημιτελικούς με την Μπαρτσελόνα προκάλεσε τον εκνευρισμό του Ζινεντίν Ζιντάν για τον Ζοζέ Μουρίνιο. Για ποιο λόγο ο Πορτογάλος δεν πέρασε τον Γάλλο στον επαναληπτικό την ώρα που η Ρεάλ ήθελε 2 τέρματα.

Μπορεί η Ρεάλ να επέστρεψε στους τίτλους μετά από 3 χρόνια, ωστόσο η συνολική της εικόνα στα 4 Clasicos δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένο τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο νυν σύμβουλος του Φλορεντίνο Πέρεθ είχε ένα ακόμα λόγο να είναι εκνευρισμένος καθώς δεν είδε ούτε ένα λεπτό να αγωνίζεται στους δύο ημιτελικούς ο Καρίμ Μπενζεμά.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο Ζιζού δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο συμπατριώτης του δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου, ιδιαίτερα στον επαναληπτικό την ώρα που το σκορ ήταν 1-1.

Ο Special One είχε κάνει σε αυτό το σημείο τις δύο από τις τρεις αλλαγές και παρόλο που η ομάδα ήθελε δύο γκολ για να προκριθεί, αυτός δεν ρίσκαρε με το να περάσει στο γήπεδο τον Γάλλο επιθετικό.

Ήταν που ήταν δυσαρεστημένος ο Ζινεντίν Ζιντάν από την συνολική εικόνας ως τώρα της ομάδας του Ζοσέ, ήρθε και ο παραγκωνισμός του Μπενζεμά στα κρίσιμα Clasicos για προκαλέσει περισσότερο εκνευρισμό στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Τον άφησε εκτός για... παραδειγματισμό

Την ίδια ώρα η «El Pais» δίνει την δική της εκδοχή για ποιο λόγο ο Μουρίνιο δεν πέρασε καθόλου στο παιχνίδι τον Μπενζεμά παρόλο που η Ρεάλ επιζητούσε δύο γκολ για να ανατρέψει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Πορτογάλος τον τιμώρησε γιατί στη συνέντευξη Τύπου δεν έκανε καμία αναφορά στον διαιτητή αφήνοντας ασχολίαστες τις φάσεις για τις οποίες... γκρίνιαξε ο Ζοζέ!

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ