ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εισιτήρια για... "βασιλικά" πορτοφόλια!

Εισιτήρια για... "βασιλικά" πορτοφόλια!

Απλησίαστες είναι οι τιμές των εισιτηρίων για τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπάγερν στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Κυμαίνονται ανάμεσα στα 70 και τα 325 ευρώ και είναι τα ακριβότερα στην ιστορία των «μερένγκες»! Οργισμένες αντιδράσεις των φιλάθλων της Ρεάλ που επικαλούνται την οικονομική κρίση, αλλά και τις αντίστοιχες τιμές του πρώτου αγώνα στο Μόναχο που δεν ξεπερνούν τα 120 ευρώ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Με τα φθηνότερα στα 70 και τα ακριβότερα στα 325 ευρώ, οι οργισμένες αντιδράσεις των φιλάθλων της «βασίλισσας» ήταν αναμενόμενες.

Στο Τσαμαρτίν πρέπει να έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα! Εν μέσω οικονομικής κρίσης, η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί στις 25 Απριλίου στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Κρατηθείτε: Το φθηνότερο – στο τέταρτο αμφιθέατρο στα πέταλα – κοστίζει 70 ευρώ και το ακριβότερο στις πλαϊνές κερκίδες φτάνει τα 325 ευρώ!

Αυτές είναι οι τιμές για τους απλούς φίλαθλους που δεν είναι μέλη και θέλουν να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για να παρακολουθήσουν τους «μερένγκες» απέναντι στη Μπάγερν. Γιατί για όσους είναι μέλη του συλλόγου, οι τιμές ξεκινούν από τα 48 και φτάνουν μέχρι τα 195 ευρώ, κάνοντας τα πράγματα αρκετά πιο υποφερτά. Για όποιον τώρα θέλει να απολαύσει τον συγκεκριμένο αγώνα από τη ζώνη VIP, το θέμα ξεφεύγει τελείως από κάθε λογική, αφού εκεί τα εισιτήρια ξεκινούν από τα 425 και φτάνουν μέχρι τα 1.200 ευρώ! Αλληλούια!

Εισιτήρια για... "βασιλικά" πορτοφόλια!

Από 70 μέχρι 325 ευρώ κοστίζουν τα εισιτήρια του ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπάγερν στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου"!

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο άκουσμα αυτών των τιμών, οι αντιδράσεις των φιλάθλων ήταν οργισμένες απέναντι στη διοίκηση και πιο συγκεκριμένα στον Φλορεντίνο Πέρεθ, τον οποίο κατηγορούν ότι έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, προκαλώντας το κοινό αίσθημα εν μέσω οικονομικής κρίσης. Οι εφημερίδες Marca και As έχουν δεχτεί στις ιστοσελίδες τους χιλιάδες σχόλια από αγανακτισμένους «μαδριδίστας» που εκφράζουν την οργή και την απογοήτευσή τους.

Πέρα από τις αναφορές στην οικονομική κρίση, η οποία εξαπλώνεται με γιγαντιαία βήματα τους τελευταίους μήνες στην Ισπανία, οι φίλαθλοι παραθέτουν ως βασικότερο επιχείρημα τις αντίστοιχες τιμές των εισιτηρίων στον πρώτο αγώνα του «Allianz Arena». Οι Γερμανοί θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον πρώτο ημιτελικό πληρώνοντας σαφώς φθηνότερα, αφού στις 5 κατηγορίες στις οποίες έχουν χωριστεί οι κερκίδες του γηπέδου της Μπάγερν, τα εισιτήρια κοστίζουν 40, 60, 80, 100 και 120 ευρώ.

ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΡΕΑΛ!

Η διαφορά είναι τεράστια και γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, αν αναλογιστούμε τη χωρητικότητα των δυο γηπέδων, αφού το «Μπερναμπέου» των 85.000 θέσεων διαθέτει 20.000 περίπου περισσότερα εισιτήρια από το «Allianz Arena» των 66.000 θέσεων. Είναι περιττό βέβαια να προσθέσουμε ότι πρόκειται για τις υψηλότερες τιμές εισιτηρίων στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και τα ακριβότερα στην 20χρονη πορεία του Τσάμπιονς Λιγκ σε επίπεδο ημιτελικής φάσης!

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Ρεάλ αφήνει να εννοηθεί ότι κατανοεί τις αντιδράσεις του κόσμου (!), όμως με αυτόν τον τρόπο πιστεύει ότι την επόμενη περίοδο θα καταφέρει να πουλήσει πολύ περισσότερα «euroabonos» (διαρκείας αποκλειστικά για τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας). Φέτος διατέθηκαν περίπου 40.000 τέτοια διαρκείας, όμως με αυτόν τον τρόπο αποκλείονται στην ουσία φίλαθλοι οι οποίοι διαμένουν μακριά από τη Μαδρίτη και επιλέγουν κάθε χρόνο συγκεκριμένα παιχνίδια για να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα και να δουν από κοντά την ομάδα τους.

Εισιτήρια για... "βασιλικά" πορτοφόλια!

Οι τιμές στο "Allianz Arena" είναι πολύ λογικότερες, αφού κυμαίνονται ανάμεσα στα 40 και τα 120 ευρώ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τελικά θα διατεθούν όλα τα εισιτήρια και το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» θα είναι κατάμεστο το βράδυ της 25ης Απριλίου για την μεγάλη συνάντηση με την Μπάγερν. Η πώληση για τα μέλη ξεκινάει τη Δευτέρα 16 Απριλίου, ενώ για τους απλούς φίλαθλους από την Πέμπτη 19 του μήνα. Ήδη έχουν εξαντληθεί τα 4.000 εισιτήρια που προορίζονται για τους φιλοξενούμενους, αφού η διοίκηση της Μπάγερν ανακοίνωσε από την περασμένη Πέμπτη ότι οι θέσεις καλύφθηκαν!

Ανάλογος «πόλεμος» έχει ξεσπάσει και στο Μόναχο, όπου όπως είναι φυσικό, οι φίλοι της Μπάγερν θέλουν να δουν από κοντά τον ιστορικό ημιτελικό ανάμεσα στην ομάδα τους και τη Ρεάλ. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για τους δυο παραδοσιακότερους αντίπαλους στην ιστορία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Εκεί λοιπόν, υπάρχουν προς διάθεση 14.090 εισιτήρια – αφού τα υπόλοιπα είναι καπαρωμένα από τους κατόχους διαρκείας – και ο γερμανικός σύλλογος έχει λάβει ήδη περισσότερες από 155.000 αιτήσεις!!!

ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ!

Πράγμα το οποίο σημαίνει ότι για κάθε ένα προς διάθεση εισιτήριο, η Μπάγερν έχει 11 υποψήφιους αγοραστές! Οι Γερμανοί, που όπως προαναφέραμε έδωσαν ήδη τα 4.000 εισιτήρια που πήραν από τη Ρεάλ για τον επαναληπτικό της Μαδρίτης, δεν άφησαν να περάσει απαρατήρητο το γεγονός των εξωφρενικών τιμών του «Μπερναμπέου», στέλνοντας μια περισσότερο ειρωνική παρά διαμαρτυρίας επιστολή στον Φλορεντίνο Πέρεθ, του οποίου το αυτί βέβαια ελάχιστα ίδρωσε...!

Το σημαντικότερο μέλημα του προέδρου της Ρεάλ αυτές τις μέρες, είναι να διατεθούν τα 4.000 εισιτήρια που πήρε από την Μπάγερν για τον πρώτο αγώνα στους φίλαθλους της ομάδας του, ώστε οι «μερένγκες» να έχουν την ανάλογη υποστήριξη μέσα στο «Allianz Arena». Η Ρεάλ δεν φημίζεται για τις μεγάλες «εκδρομές» της εκτός Ισπανίας, όμως η συγκυρία είναι ξεχωριστή, αφού για πρώτη φορά το όνειρο της «décima», του δέκατου δηλαδή Πρωταθλητριών, φαντάζει τόσο κοντινό.

Εισιτήρια για... "βασιλικά" πορτοφόλια!

Πρόσκληση από τον περσινό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία το Sport24.gr παρακολούθησε τον αγώνα στο "Καμπ Νόου".

Τόσο αυτό, όσο και το παρελθόν των ευρωπαϊκών συναντήσεων ανάμεσα σε Μπάγερν και Ρεάλ, είναι λόγοι – πιστεύει ο Πέρεθ – που θα κάνουν τους «μαδριδίστας» να θελήσουν να βρεθούν στο Μόναχο το βράδυ της 17ης Απριλίου. Από την περασμένη Πέμπτη μέχρι και την επόμενη Τρίτη, η Ρεάλ θα δέχεται αιτήσεις, με κάθε μέλος του συλλόγου να έχει δικαίωμα να «κλείσει» μέχρι 8 εισιτήρια.

Ήδη αρκετοί σύνδεσμοι έχουν οργανώσει εκδρομές και όπως φαίνεται τα εισιτήρια θα εξαντληθούν, αφού αν το καλοσκεφτείτε, το να ταξιδέψει κάποιος στη Γερμανία, θα είναι φθηνότερο από το να δει το δεύτερο παιχνίδι στο «Μπερναμπέου»! Οι αυθημερόν μετακινήσεις με τσάρτερ στο Μόναχο κοστίζουν 280 ευρώ και στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται τα αεροπορικά, το πούλμαν από το αεροδρόμιο στο γήπεδο και βέβαια το εισιτήριο του αγώνα.

Πηγές: Marca & As

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ