ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

Το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» γέμισε με 45.000… Ρονάλντους! Οι φίλαθλοι της Ρεάλ φόρεσαν τα «προσωπεία» του Πορτογάλου σταρ για να υποστηρίξουν την υποψηφιότητα του Κριστιάνο για τη Χρυσή Μπάλα. Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις κερκίδες μαζί με 24 κλικ που παρουσιάζουν τη σχέση του CR7 με τους φίλους της «βασίλισσας» (φωτογραφίες & video)

Το «Μπερναμπέου» γέμισε απόψε από το πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τις 45.000 μάσκες που φόρεσαν οι φίλαθλοι της Ρεάλ.

Όλοι μαζί διατράνωσαν την υποστήριξή τους στον Πορτογάλο για τη φετινή Χρυσή Μπάλα.

Το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ψήφισε και έβγαλε τον νικητή της Χρυσής Μπάλας για το 2013! Σε μια άνευ προηγουμένου πρωτοβουλία προχώρησαν στη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Γαλατάσαραϊ, η διοίκηση και οι φίλαθλοι της «βασίλισσας», θέλοντας να στείλουν ηχηρό μήνυμα τόσο στον Μπλάτερ όσο και σε όσους θα αναδείξουν με την ψήφο τους τον φετινό νικητή της σημαντικότερης ατομικής ποδοσφαιρικής διάκρισης.

Οι 45.000 μάσκες που κατασκευάστηκαν στην Ιταλία και έφτασαν χθες, Τρίτη, στα γραφεία του μαδριλένικου συλλόγου, τοποθετήθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα στα καθίσματα του γηπέδου για να φορεθούν από τους φίλους των «μερένγκες», δημιουργώντας έτσι ένα καταπληκτικό όσο και πρωτόγνωρο μωσαϊκό στις κερκίδες του «Μπερναμπέου». Παράλληλα, διάφοροι σύνδεσμοι φιλάθλων της Ρεάλ κρέμασαν διάφορα κορεό, τα οποία επίσης είχαν ως θέμα τους την υποψηφιότητα του Κριστιάνο για τη Χρυσή Μπάλα.

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

Cristiano Ronaldo, Balon de Oro. Το κορεό στο Fondo Norte.

Ο σύνδεσμος «Espaldinha», ο μοναδικός στην Ισπανία αποκλειστικά αφιερωμένος στον Ρονάλντο καθώς και οι σύνδεσμοι «Peralta» και «Real Sitio de Aranjuez» άπλωσαν τα δικά τους κορεό στις κερκίδες του γηπέδου, όμως το πιο εντυπωσιακό και μεγάλο ήταν αυτό του Fondo Norte (βόρειο πέταλο) που έφτιαξαν από κοινού οι σύνδεσμοι «Barajas» και «La Clásica». Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μη βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο λόγω του μικροτραυματισμού του, όμως απόλαυσε το θέαμα σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια από την προσωπική του σουίτα.

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρακολουθεί το παιχνίδι από την κερκίδα.

Το βασικότερο επιχείρημα των ανθρώπων της Ρεάλ για τη στάση τους υπέρ της υποψηφιότητας του Πορτογάλου για το βραβείο της Χρυσής Μπάλας, είναι τα 67 τέρματα που έχει σημειώσει μέσα στο (ημερολογιακό) 2013, σε σχέση με τα 45 του Μέσι και τα μόλις 19 του Ριμπερί. Η στάση του Μπλάτερ με αποκορύφωμα την διάλεξή του στην Οξφόρδη, όπου απέδωσε κινήσεις στρατηγού στον Κριστιάνο, παίρνοντας μάλιστα ξεκάθαρα θέση υπέρ του Μέσι, εκνεύρισε τη διοίκηση της Ρεάλ αλλά και τον ίδιο τον CR7, οι οποίοι μίλησαν για «προαποφασισμένο» νικητή και κατηγόρησαν την FIFA για τις τακτικές της.

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

Αποτέλεσμα αυτών ήταν η επίσης πρωτόγνωρη απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας να παρατείνει την ημερομηνία της ψηφοφορίας μέχρι τις 29 Νοεμβρίου, αλλά και να δώσει το δικαίωμα σε όσους είχαν ήδη ψηφίσει, να αλλάξουν, αν θέλουν, τις αρχικές τους επιλογές. Είχαν μεσολαβήσει φυσικά τα μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο και οι δυο εκπληκτικές εμφανίσεις του Ρονάλντο με την Πορτογαλία, όπου σημείωσε και τα 4 γκολ της ομάδας του με τη Σουηδία στα δυο μεταξύ τους ματς, παίρνοντας πανηγυρική πρόκριση για τη Βραζιλία.

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

Είναι κάτι παραπάνω από φανερό, πως ο Πέρεθ και η Ρεάλ έχουν κάνει προσωπική τους υπόθεση την υποψηφιότητα του Ρονάλντο και προσπαθούν να επηρεάσουν το κλίμα υπέρ του όσο περισσότερο μπορούν. Από κοντά ακολουθούν και οι φίλαθλοι, των οποίων η σχέση με τον Κριστιάνο διανύει τις καλύτερες στιγμές της σε αυτόν τον πέμπτο χρόνο του Πορτογάλου στη Μαδρίτη. Μια σχέση που έχει περάσει σε αυτή την τετραετία από 40 κύματα. Είναι γνωστό ότι ο χαρακτήρας του CR7 είναι δύσκολος, δεν προσφέρεται για «δημόσιες σχέσεις».

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

Πάντοτε σοβαρός, μετρημένος, αφοσιωμένος στο παιχνίδι του, εσωστρεφής μέχρι παρεξήγησης και αρκετά εγωιστής ώστε να θέλει να βρίσκεται συνεχώς στην κορυφή, δεν αφήνει σχεδόν ποτέ περιθώρια σε συναισθηματισμούς σε ότι αφορά την κερκίδα. Οι φίλαθλοι της Ρεάλ από το καλοκαίρι του 2009 που ήρθε στην Ισπανία, «προσπάθησαν» πολλάκις να τον κάνουν «δικό τους», όμως ο Πορτογάλος «αντιστάθηκε» κρατώντας πάντοτε αποστάσεις. Μέχρι που στη διάρκεια της περσινής σεζόν, μετά από ένα ματς με τη Γρανάδα, είχε δηλώσει πως νιώθει ότι δεν τον αγαπούν, αφήνοντας σαφείς αιχμές όχι μόνο για τον κόσμο αλλά και για τους συμπαίκτες του και τη διοίκηση.

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

Η φετινή σεζόν δείχνει – μέχρι στιγμής τουλάχιστον – πως είναι τελείως διαφορετική από τις προηγούμενες. Μετά και την αποχώρηση του Μουρίνιο, ο Ρονάλντο είναι ο μοναδικός απόλυτος σταρ στην ομάδα και ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος από τις επιδόσεις του: πρώτος σκόρερ στη Λίγκα με 17 τέρματα και πρώτος σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ με 8. Αν τελικά, τον επόμενο Ιανουάριο έρθει και η Χρυσή Μπάλα και πολύ περισσότερο, αν η Ρεάλ κατακτήσει την περίφημη «décima», τη δέκατη δηλαδή κούπα Πρωταθλητριών, τότε ο Πορτογάλος θα αγιοποιηθεί στο Τσαμαρτίν.

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

Πέρα από τις αποψινές φωτογραφίες από τις κερκίδες του «Μπερναμπέου», το Sport24.gr συγκέντρωσε 24 ακόμα φωτογραφικά κλικ από την τελευταία τετραετία, που δείχνουν τη σχέση του Κριστιάνο με τους απλούς κάθε ηλικίας φίλαθλους στη Μαδρίτη, την Ισπανία και τον υπόλοιπο κόσμο, μέσα και έξω από τα γήπεδα. Πανό, πλακάτ, συνθήματα, αυτόγραφα, φανέλες, φωτογραφίες, φωνές, χαμόγελα, δάκρυα, απ’ όλα!

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

1. «Ρονάλντο, το κτήνος»! Από την κερκίδα του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» (Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ, 9/1/2011)

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

2. Γενικός πανικός κάθε φορά που ο Κριστιάνο υπογράφει αυτόγραφα!

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

3. «CR7, νούμερο 1»! Στην κερκίδα του «Μπερναμπέου» (Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίγια, 30/10/2013)

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

4. «Καλωσόρισες στο σπίτι σου Ρονάλντο»! Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρεάλ Μαδρίτης, 5/3/2013.

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

5. «Ο CR7 μπορεί τα πάντα»! Ισπανικό Κύπελλο περιόδου 2010/11, Ρεάλ Μαδρίτης – Μούρθια.

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

6. «Κριστιάνο Ρονάλντο, θέλω να σε απαγάγω»!

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

7. Μια φωτογραφία με μια θαυμάστρια στους δρόμους της Λυών (2/11/2011)

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

8. «Κριστιάνο, χάρισέ μας την υπογραφή σου»! Προετοιμασία της Ρεάλ το καλοκαίρι του 2012.

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

9. Θαυμάστριες του Ρονάλντο με τις φανέλες του (καλοκαίρι 2012)

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

10. Ουρά στην μπουτίκ του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για την αγορά της φανέλας του Κριστιάνο, μια μέρα μετά την επίσημη παρουσίασή του από τη Ρεάλ (7/7/2009)

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

11. Το καλοκαίρι του 2009 η φανέλα του Κριστιάνο ήταν η μοναδική επιλογή των μικρών φίλων της Ρεάλ.

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

12. Ο Κριστιάνο μαζί με φίλαθλους της Εθνικής Πορτογαλίας (2012)

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

13. «Η τελειότητα έχει ένα όνομα»! Η νεαρή φαν του Κριστιάνο κλαίει για το είδωλό της στην ανοιχτή, πρωτοχρονιάτικη προπόνηση της Ρεάλ (2/1/2010)

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

14. Ο Κριστιάνο υπογράφει τη φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας που φοράει ο εκστασιασμένος πιτσιρίκος (6/9/2012)

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

15. Στην κερκίδα του «Μπερναμπέου» στον φιλικό αγώνα της Ρεάλ με την Ίντερ (10/8/2013)

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

16. «Ρονάλντο είσαι ο καλύτερος»! Στην κερκίδα του «Μαρτίνεθ Βαλέρο» στον αγώνα της Έλτσε με τη Ρεάλ (25/9/2013)

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

17. Από την άφιξη της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ (8/8/2013)

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

18. «CR7 και Μουρίνιο, καλωσορίσατε στην Παρί Σεν Ζερμέν»! Όταν κυκλοφορούσαν οι φήμες για μετακίνηση «πακέτο» των δυο Πορτογάλων της Ρεάλ. Από την κερκίδα του…«Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ» σε αγώνα της Χετάφε με τη Ρεάλ (27/1/2013)

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

19. «Κριστιάνο σε λατρεύουμε! Μια φωτογραφία»! Κατά την άφιξη της αποστολής της Ρεάλ στη Βαλένθια για τον αγώνα με τη Λεβάντε (2011)

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

20. Η έκφραση του πιτσιρικά δεξιά τα λέει όλα! Σε κάποιο αεροδρόμιο της Ισπανίας (σεζόν 2009/10)

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

21. «Ρονάλντο, πρώτος σκόρερ, 40 γκολ». Από την κερκίδα του «Μπερναμπέου» σε αγώνα της Ρεάλ με την Αλμερία (σεζόν 2010/11)

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

22. Υπογράφοντας αυτόγραφα μέσα στο «Μεστάγια» πριν από αγώνα της Βαλένθια με τη Ρεάλ Μαδρίτης (23/4/2011)

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

23. Υπογράφοντας τη φανέλα ενός «μερένγκε» (28/11/2009)

"Είμαστε όλοι Ρονάλντο"!

24. Από την άφιξη της Ρεάλ Μαδρίτης στο αεροδρόμιο του Μονάχου (13/8/2010)

Πηγές: Marca, As

Βίντεο: Highlights από το Ρεάλ Μαδρίτης - Γαλατάσαραϊ 4-1 (27/11/2013)

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ