ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Εγκατέλειψε την προπόνηση ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Εγκατέλειψε την προπόνηση ο Κριστιάνο Ρονάλντο

"Συναγερμός" στη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει του τελικού του Champions League με την Ατλέτικο, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να εγκαταλείπει την προπόνηση της Τρίτης, λόγω χτυπήματος στο μηρό.

Την ημέρα, κατά την οποία σύσσωμος ο ισπανικός Τύπος εξέφραζε τη βεβαιότητα ότι ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, θα είναι παρών στο Μιλάνο, για τον τελικό του Champions League με την Ατλέτικο, ένα απρόοπτο έλαβε χώρα στην προπόνηση των "μερένγκες" το πρωί της Τρίτης.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε από την προπόνηση, λόγω ενός χτυπήματος στο μηρό μετά από σύγκρουση που είχε με τον Κίκο Κασίγια. Αμέσως το ιατρικό επιτελείο της "βασίλισσας" έπεσε πάνω του, αλλά δεν κατέστη δυνατό να επιστρέψει στην προπόνηση.

Όταν πήγαινε προς τα αποδυτήρια και με εμφανή τα σημάδια ανησυχίας στο ιατρικό επιτελείο, ο Πορτογάλος πέταξε ένα μπουκάλι νερό στο έδαφος, χωρίς να αποκριθεί στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Σίγουρα δεν μπορεί να προκαθοριστεί τίποτα για τη συμμετοχή του στον τελικό του Champions League και πρέπει να αναμένουμε τις νεότερες ειδήσεις από το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ.

Κι αυτό γιατί η "Μarca" μετά τη δημοσίευση της είδησης γράφει για "λάθος συναγερμό", καθώς το ιατρικό επιτελείο επιβεβαίωσε ότι δεν συντρέχει σοβαρός λόγος ανησυχίας.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ