ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Δυο μήνες εκτός ο Χάμες Ροντρίγκες!

Δυο μήνες εκτός ο Χάμες Ροντρίγκες!

Ο Χάμες Ροντρίγκες έσπασε το 5ο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού και θα απουσιάσει για δύο μήνες, ενώ η Ρεάλ θα στερηθεί και τον Σέρχιο Ράμος για τρεις εβδομάδες

Για δύο μήνες θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Χάμες Ροντρίγκες η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Κολομβιανός στο ματς με την Σεβίλλη έσπασε το 5ο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού και θα οδηγηθεί στο χειρουργείο.

Τα προβλήματα όμως για τον Κάρλο Αντσελότι δεν τελειώνουν εκεί, καθώς ο Σέρχιο Ράμος στα πρώτα λεπτά του ματς αποχώρησε με τράβηγμα στον δικέφαλο και οι εξετάσεις έδειξαν πως θα απουσιάσει τουλάχιστον για τρεις εβδομάδες.

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ το Σάββατο παίζει με την Ατλέτικο στο μεγάλο ντέρμπι του "Βιθέντε Καλντερόν", έτσι θα παραταχθεί χωρίς τους δύο βασικούς της κεντρικούς αμυντικούς, καθώς τραυματίας είναι και ο Πέπε.

Αυτό σημαίνει πως θα ξεκινήσουν οι Βαράν και Νάτσο, εκτός απροόπτου, ενώ το ευχάριστο για την "βασίλισσα" είναι πως επιστρέφει από τιμωρία ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Έτσι, με τον Πορτογάλο να επιστρέφει το κενό του Χάμες θα καλυφθεί ουσιαστικά από τον Ίσκο, όμως θα απουσιάσει ο Μαρσέλο που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ