ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Δεν ήθελε τον Ρονάλντο ο Πέρεθ"

"Δεν ήθελε τον Ρονάλντο ο Πέρεθ"

Τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης προσπάθησε να σταματήσει ο Φλορεντίνο Πέρεθ σύμφωνα με τον Ραμόν Καλντερόν. Διαβάστε τι δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των Μαδριλένων τόσο γι' αυτό όσο και συνολικά για την υπόθεση του Πορτογάλου άσου.

Άκρως αποκαλυπτικός ήταν ο Ραμόν Καλντερόν σε εκπομπή της TeleB όσον αφορά τις σχέσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Τα εν οίκω μη εν δήμω λέει ο λαός μας, αλλά ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης ακολούθησε την ακριβώς αντίθετη τακτική προσπαθώντας να βγάλει στη σέντρα τον διάδοχό του.

"Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήθελε να σταματήσει τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Όταν εξελέγη πρόεδρος βρήκε τον Κριστιάνο να έχει ήδη υπογράψει και γνωρίζω πως ήθελε να το σταματήσει, αλλά οι Χόρχε Βαλντάνο και Χοσέ Άνχελ Σάντσες τον έπεισαν να μην το κάνει" είπε και προσέθεσε:

"Έλεγαν πως είχε τρελαθεί. Δεν τον κοιτούσε ευγενικά και ο Ρονάλντο το γνωρίζει. Αυτή μπορεί να είναι η πηγή των προβλημάτων. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σε δύσκολη κατάσταση. Ο πρόεδρος δε βλέπει πολύ θετικά τους παίκτες που υπέγραψαν εκτός της θητείας του.

Αυτό κατέστρεψε τους Ρόμπεν, Σνάιντερ, Ιγκουαΐν... και το ίδιο θα συμβεί και με τον Ρονάλντο. Θα ήθελα να μείνει ο Κριστιάνο στη Μαδρίτη. Η εμπειρία, όμως, δείχνει πως αν ένας παίκτης δε θέλει να μείνει... Θα πρέπει να φύγει και να πάει όπου θέλει. Η δουλεία έχει καταργηθεί".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ