ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αρνητικό το πρόσημο για Μπενίτεθ

Αρνητικό το πρόσημο για Μπενίτεθ

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες για το μέλλον του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Φλορεντίνο Πέρεθ λαμβάνει μόνο αρνητικά μηνύματα για τον Ισπανό προπονητή. Δύσκολα θα παραμείνει στην "Βασίλισσα".

Δύσκολα θα ανατρέψει το αρνητικό εις βάρος του κλίμα ο Ράφα Μπενίτεθ, ειδικά όσο δεν έχει στήριξη από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρόεδρος της "Βασίλισσας", όπως αναφέρει η "Marca" σε ρεπορτάζ της, βρίσκεται σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με όλους στην ομάδα, προκειμένου να πάρει γνώμες και να αποφασίσει για το μέλλον του Ισπανού κόουτς.

Με όσους και αν συνομιλεί ο διοικητικός ηγέτης της Ρεάλ είτε αυτοί είναι παίκτες είτε στελέχη της ομάδας, αλλά ακόμα και η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, δεν φαίνεται να συμμερίζονται την άποψη περί παραμονής του και επιθυμούν να υπάρξει διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία.

Ο Μπενίτεθ δεν έχει καταφέρει να βρει χημεία με τους παίκτες, με τους περισσότερους οι σχέσεις είναι τυπικές, ενώ με κάποιους άλλους, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι σε πολύ άσχημο σημείο. Συν τις άλλοις, με εξαίρεση τον ανεβασμένο Γκάρεθ Μπέιλ, η εικόνα των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών είναι σε χειρότερα επίπεδα και αυτό... πιστώνεται στον προπονητή.

Δεν έχει επιρροή πάνω τους, δεν τους εμπνέει και αυτό φαίνεται τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια, ενώ ακόμα και στα γεύματα της ομάδας ο Μπενίτεθ τρώει με το προπονητικό τιμ και κανένας παίκτης δεν είναι κοντά του, διότι πολύ απλά δεν το επιδιώκει. Το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον άνθρωπο που διαδέχτηκε τον Κάρλο Αντσελότι το περασμένο καλοκαίρι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ