ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Θέλω θεαματικό ποδόσφαιρο"

Αντσελότι: "Θέλω θεαματικό ποδόσφαιρο"

Ο Κάρλο Αντσελότι προέβλεψε κατά την επίσημη παρουσίασή του πως η φετινή σεζόν θα είναι μεγάλη για τη Ρεάλ ενώ τόνισε πως θέλει να κερδίζει με θεαματικό ποδόσφαιρο. Βοηθός του στον πάγκο ο Ζιντάν.

Νίκες σε συνδυασμό με θέαμα από τους παίκτες του πάνω στο χορτάρι, είναι ο στόχος του στο τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ξεκαθάρισε ο Κάρλο Αντσελότι το μεσημέρι της Τετάρτης (21/6) στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασής του από τους "μερένγκες".

"Βιώνω μία μεγάλη εμπειρία, είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, στον πιο φημισμένο σύλλογο στον κόσμο.

Στους οπαδούς υπόσχομαι μία ευτυχισμένη σεζόν, με νίκες και θέαμα. Αυτή η Ρεάλ πρέπει να νικάει παίζοντας θεαματικό ποδόσφαιρο και αυτή θα είναι η αποστολή μας", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε

"Η δουλειά μας δεν είναι εύκολη αλλά η δουλειά ενός προπονητή δεν είναι ποτέ εύκολη. Έχουμε ένα φανταστικό προπονητικό κέντρο, που είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να πάμε καλά.

Ο σύλλογος θέλει το 10ο Κύπελλο Πρωταθλητριών, ξέρω πως έχω αυτή την ευθύνη αλλά δεν είναι πρόβλημα. Αντίθετα είναι επιπλέον κίνητρο.

Η ομάδα έχει ποιότητα, ακόμα και στις ακαδημίες, θα μιλήσουμε για τις μεταγραφές στις επόμενες ημέρες.

Δεν πιστεύω ότι θα κλείσω την καριέρα μου στη Ρεάλ αλλά ελπίζω να μείνω αρκετό καιρό".

Κληθείς τέλος να κάνει ένα σχόλιό του για τον προκάτοχό του στον πάγκο της Ρεάλ, Ζοζέ Μουρίνιο, είπε: "Ο καθένας έχει το χαρακτήρα του, αυτός του Μουρίνιο διαφέρει από τον δικό μου, αλλά ο σεβασμός μου για αυτόν είναι απόλυτος".

Πέρεθ: "Ο Αντσελότι είναι ένας σοφός του ποδοσφαίρου"

Εν τω μεταξύ, λίγη ώρα πριν την επίσημη παρουσίαση από τους Μαδριλένους, είχε αφήσει το εξής μήνυμα μέσω Twitter:

"Σήμερα ξεκινάει μία νέα περιπέτεια στη Ρεάλ... Είναι τιμή για μένα να μπορώ να προπονήσω τον διασημότερο σύλλογο στον κόσμο, είναι το όνειρο όποιου αγαπάει αυτή τη δουλειά.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους παίκτες και τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν για την όμορφη εμπειρία και τα αποτελέσματα που πετύχαμε".

Λίγο πριν μιλήσει ο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου, το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον διάδοχο του Ζοζέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία:

"Ο Κάρλο Αντσελότι είναι συνηθισμένος στην πίεση αλλά ξέρει ότι εδώ θα βρει κάτι που δεν έχει ζήσει ποτέ. Είναι ένας σοφός του ποδοσφαίρου, ένας πανέξυπνος νικητής και μία έξοχη προσωπικότητα.

Αντσελότι: "Ρεάλ, το πιο φημισμένο κλαμπ του κόσμου"

Είχε ένα όνειρο, να προπονήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το παλμαρέ του είναι εκπληκτικό, έχει καθοδηγήσει πολύ μεγάλες ομάδες και σε όλα τα πρωταθλήματα που ήταν προπονητής, χαρακτηρίστηκε ως κορυφαίος", υπογράμμισε ο Πέρεθ και συμπλήρωσε:

"Πριν μερικά χρόνια είπα στον Κάρλο ότι θα γίνει προπονητής μας, αυτή η μέρα ήρθε. Σε αυτό το στάδιο θα ζήσεις την εμπειρία της Ρεάλ, έχουμε απαιτητικούς οπαδούς που πιστεύουν πως δεν υπάρχει κάτι το ακατόρθωτο".

Η παρουσίαση του νέου τεχνικού έκρυβε πάντως και μία έκπληξη, με τον Αντσελότι να ανακοινώνει πως θα έχει ως βοηθό του στον πάγκο τον Ζινεντίν Ζιντάν:

"Ο Ζιντάν ήταν ένας φανταστικός παίκτης και τώρα αποφάσισε να αναλάβει προπονητικό ρόλο. Θα είναι ένας πολύ καλός βοηθός, μαζί με τον Πολ Κλεμάν", δήλωσε χαρακτηριστικά το νέο αφεντικό στα αποδυτήρια της Ρεάλ, για να προσθέσει με χιούμορ πως "το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να παίξει".

Σημειώνεται πως ο 54χρονος τεχνικός είναι μόλις ο δεύτερος Ιταλός που αναλαμβάνει τη Ρεάλ, μετά τον Φάμπιο Καπέλο που είχε δύο θητείες στους "μερένγκες" (1996-97 και 2006-07).

Αντσελότι: "Θέλω θεαματικό ποδόσφαιρο"

Ο Αντσελότι στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης

Αντσελότι: "Θέλω θεαματικό ποδόσφαιρο"

Χειραψία του "Καρλέτο" με τον Ζινεντίν Ζιντάν στο Βαλδεμπέμπας

Αντσελότι: "Θέλω θεαματικό ποδόσφαιρο"

Η εποχή Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ ξεκίνησε...

Αντσελότι: "Θέλω θεαματικό ποδόσφαιρο"

Ο Ιταλός μπροστά σε κάδρο με ομαδική φωτογράφηση της Ρεάλ από τη σεζόν 1997-98

Αντσελότι: "Θέλω θεαματικό ποδόσφαιρο"

Ο έμπειρος τεχνικός στο βήμα, έχοντας δίπλα τον Φλορεντίνο Πέρεθ

Αντσελότι: "Θέλω θεαματικό ποδόσφαιρο"

Αντσελότι και Πέρεθ με φόντο το έμβλημα του μαδριλένικου συλλόγου

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ